Tarih: 02.03.2021 12:15

EÜ'de "Ögrenci Senatosu” kuruldu

Facebook Twitter Linked-in

Ege Üniversitesinde, Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’in öncülügünden baslatilan ögrenci odakli uygulamalar devam ediyor.

Ögrenci odakli uygulamalarina her gün yenisini ekleyen Ege Üniversitesinde, Ögrenci Dekanliginin ardindan simdi de Ögrenci Senatosu kuruldu. Ögrencilerin sorunlari ile yakinen ilgilendiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Ögrencilerimizin üniversite üzerinde daha fazla söz sahibi olmalari adina bir dizi yeniligi hayata geçiriyoruz. Ögrenci Dekanligimizin ardindan Ögrenci Senatomuzu da faaliyete geçirdik. Ögrenci odakli çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Ögrenci Senatosunun gerçeklestirecegi faaliyetler ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Budak, “Ögrencilerimizin kalite ve akreditasyon süreçlerine katilimini saglayacagiz. Ögrenci Senatomuz, ögrencilerimizin sorunlarini tespit ederek bizlere bildirecek. Onlarla üst yönetim arasinda bir köprü vazifesi görecek. Yine ögrencilerimizin egitim, saglik, spor ve kültür gibi alanlarda gelisimlerine destek olunacak” dedi.

Amaçlarinin ögrencilerin karar alma ve yönetim sürecine katilim saglamlari oldugunu belirten Rektör Budak, “Ögrenci odakli egitim sisteminin gelisimi açisindan onlarin karar alma süreçlerine dahil olmasi oldukça önemli. Ögrenci memnuniyetine yönelik çalismalarimiz sürekli devam edecek. Senatomuzun kurulmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —