Tarih: 04.03.2022 13:02

EZBERBOZAN TASARIMLAR MODEKO'DA

Facebook Twitter Linked-in

Modeko Uluslararasi Izmir Mobilya Fuari, FuarIzmir’de 700’den fazla firmanin katilimiyla 2-6 Mart 2022 tarihleri arasinda devam edecek. 

Ege Ihracatçi Birlikleri çatisi altindaki üç ihracatçi birliginin is birliginde 2021 yilinda ilk kez düzenlenen Ezber Bozan Tasarim Yarismasinda dereceye giren tasarimlar sponsorlar tarafindan üretildi ve Ege Ihracatçi Birlikleri standinda tasarimci adina fuar süresince sergileniyor. 

Bu dogrultuda katma deger yaratmanin üreticiler için çok önemli olduguna deginen Ege Mobilya Kagit ve Orman Ürünleri Ihracatçilari Birligi Baskani Cahit Dogan Yagci “Eger herkesten farkli bir ürün ortaya koyarsiniz satis sansiniz kat ve kat artiyor. Biz de bu tarz yarismalar, etkinlikler ve fuarlarla hem üreticileri hem de gençlerin ufkunu ve vizyonlarini açmayi, onlara dokunmayi hedefliyoruz” diye konustu.


FUARLAR IHRACATA HIZMET EDEN ÇOK ÖNEMLI ETKINLIKLERDIR

Ege Ihracatçi Birlikleri, Modeko Fuari’nda Ticaret Bakanligi kanaliyla fuar ile es zamanli olarak alim heyeti organizasyonuna imza atti. 700 firmanin katildigi fuarda Tanzanya, Bulgaristan, Bahreyn ve Moritanya’dan 9 yabanci firma ile 25 Türk mobilya ihracatçisi firmayla 100’den fazla ikili is görüsmeleri gerçeklestirdi.

Cahit Dogan Yagci “Fuarlar ihracata hizmet eden çok önemli etkinliklerdir. Pandemi nedeniyle iki yildir birçok ülkede fuarlar iptal edilirken, biz sekteye ugramadan fuarimizi gerçeklestirdik. Bu yurt disindaki alicilar için çok önemli, çünkü insanlar mobilyayi almadan önce görmek dokunmak istiyor” dedi.


“SÜRDÜRÜLEBILIR OLUN”

Yagci, sektöre her zaman “sürdürülebilir ve inovatif olun” diye çagri yaptiklarini vurgulayarak “Basarimizi katlamak istiyorsak farkli ve sürdürülebilirlik açisindan degerli tasarimlar üretmeliyiz” diye konustu. Sürdürülebilirlik için üretimde çevreye mümkün oldugunca az zarar vermek gerektigini belirten Yagci “Artik atik malzemelerden üretilen ürünler gündeme gelmeye basladi, çok güzel ürünler ortaya koyuyoruz. Karbon ayak izleri uyguluyoruz, ihracatin sürekliligi açisindan gerekli olan tüm bilgileri vermek zorundayiz. Gelecek nesillere yasanacak bir dünya birakmamiz gerekiyor, hepimiz bunun farkindayiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —