"FAHIS FIYATLARDA ISRAR EDENLERIN ÜZERINE GIDILECEK"

Dolmabahçe'de ekonomist ve akademisyenleri agirlayan Cumhurbaskani Erdogan, ekonomiye iliskin açiklamalar yapti. Cumhurbaskani Erdogan, "Dolar yükselince fiyat yükseltenlerin indirim yapmasini bekliyoruz." ifadelerini kullandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Cumhurbaskanligi Dolmabahçe Çalisma Ofisi'nde ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantisi gerçeklestirdi. Cumhurbaskani Erdogan toplanti öncesinde açiklamalarda bulundu.

"INDIRIMI DE YÜKSELISTEKI HIZDAKI GIBI BEKLIYORUZ"

Kurdaki fiyatlari bahane ederek, fahis fiyat artislari yapanlar oldu  diyen Cumhurbaskani Erdogan açiklamalarina söyle devam etti: "Tüm milletime sesleniyorum, ayni zaman tüm esnaflara sesleniyorum. Günde birkaç defa fiyat listesi düzenleyenlerin etiket degistirenlerin millet adina takipçisi olacagimizi hatirlatmak istiyorum. Bu milleti kimsenin sömürmeye hakki yoktur. Indirimi de özellikle yükselisteki hizdaki gibi bekliyoruz."

"FAHIS FIYATLARDA ISRAR EDENLERIN ÜZERINE GIDILECEK"

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ''Firsatçilar bu dönemde de kendilerini belli etmistir Kurdaki ve küresel Emtia fiyatlarindaki yükselisi bahane ederek maliyetlerindeki gerçek degisimle orantisiz fahis fiyat artisi yapanlar oldu. Tüm milletime sesleniyorum. Ayni sekilde tüm esnaflara sesleniyorum. Sanayicilere sesleniyorum. Günde birkaç defa fiyat artiranlarla stokçularin fahis fiyatlarda israr edenlerin üzerine gideceklerdir. Vatandasimizi huzursuz eden hiçbir hadiseye göz yumamayiz. Bu makamda bulunmamizin geregi budur. Milletimiz bu makama bosu bosuna getirmedi. Benim haklarima sahip çikacaksin diye getirdi. Biz de onlarin haklarini korumak zorundayiz. Ülkemizi yüksek faiz ve hormonlu kur artisi cenderesinden çikardigimiz gibi yüksek fiyat artisi batakligindan da uzak tutmakta kararliyiz." dedi.