Tarih: 28.12.2020 06:06

FEN BILIMLERI ALIAGA KAMPÜSÜ YOLUNA GURURLA DEVAM EDIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Egitim Ilkemiz; ''Basariyi kesfetmekle baslayan süreç; ögrencilerin tüm yasamina yön verecek özellikleri de beraberinde getirir. Kendi ayaklari üstünde durmayi, sorumluluk sahibi olmayi, yasadiklari topluma ve dünyaya duyarli, yararli olmayi ögrenirler.''

2017 yilindan bu yana egitim veren Fen Bilimleri Egitim Kurumu Aliaga Kampüsü Karaman ailesinin yönetimine geçti. Fiziki olanaklari Okul öncesi, ilk, orta ve Anadolu Lisesi,300 seyirci kapasiteli spor salonu,200 kisilik konferans salonu,buz pateni pisti,robotik&kodlama sinifi, yabanci dil siniflari,kütüphane,fizik laboratuari, fen laboratuari, BTY sinifi, rehberlik servisi,halkla iliskiler, yemekhane ve revir  olarak hizmet veren okulun yeni yönetim kurulu baskani 14 Ocak 2020 tarihinden itibaren kurucu üye hisselerinin büyük bölümünü alan Kamer Karaman oldu.

HEDEF EGITIMDE ÜST STANDART

Kamer Karaman, okul ile ilgili bilgiler vererek gelecege yönelik hedeflerini paylasti. Karaman, kampüslerinin Türkiye’deki Fen Bilimleri kampüsleri arasinda en donanimlilarindan biri oldugunu sözlerine ekledi.

4 bin metrekarelik bir arazi içerisinde toplamda 5 bin 500 metrekare kapali alana sahip olan okulun dört ayri bloktan olustugunu belirten Kamer Karaman “Okul öncesi bölümü ve ilkokulumuz A blokta yer almakta. Burada ayrica ögrencilerimizin faydalandigi buz pateni, müzik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, robotik&kodlama atölyesi, yaratici drama atölyesi, dans atölyesi ve bilim atölyesi ve 200 kisilik bir konferans salonu yer aliyor.

’’HAZINELERIMIZ ÇOCUKLARIMIZDIR’’

Egitim kurumunda ögrencilerin gelisimi yani sira güvenligini de öncelikli olarak düsündüklerini söyleyen Karaman “Çocuklarimiz bizim en önemli hazinemiz. Onlarin kisisel ve zihinsel gelisiminin yaninda güvenlikleri de basli basina düsünülmesi gereken durumdur. Bizler bu konu üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Kampüsümüz bünyesinde kamera sistemi ve vardiyali olarak çalisan güvenlik görevlilerimiz, çocuklarimizi hem içeride olusabilecek risklere hem de disaridan gelebilecek tehlikelere karsi sürekli korumaktadir.” diye konustu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —