FENERBAHÇE' YE HACIZ SOKU!

Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, deplasmanda Anadolu Efes ile karsi karsiya gelirken maçin oynandigi sirada sari lacivertlilerin takim otobüsüne haciz memurlari tarafindan bir haciz islemi uygulanmak istendi.

Spor 28.12.2020 06:06:50 0
FENERBAHÇE

Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, deplasmanda Anadolu Efes ile karsi karsiya gelirken maçin oynandigi sirada sari lacivertlilerin takim otobüsüne haciz memurlari tarafindan bir haciz islemi uygulanmak istendi. Maç sirasinda salondan çikan yöneticiler, bu islemin ertelenmesini isterken taraflar arasinda tartisma yasandi.

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ile karsi karsiya gelirken salonun disinda flas bir gelisme yasandi.


Sinan Erdem Spor Salonu' nda oynanan mücadele sirasinda Fenerbahçe Beko'nun takim otobüsüne haciz memurlari tarafindan bir haciz islemi uygulanmaya çalisildi. Yasanan gelismeler sonrasi takim otobüsünün soförü, maçi izleyen yöneticiler ile iletisime geçti.


Yöneticiler, haciz memurlari ile görüsmek adina maç esnasinda salondan disari çiktilar. Prosedür geregi islemin uygulanmasi gerektigi aktarilirken Fenerbahçeli yöneticilerin talebi ise en azindan takimin otobüs ile tesislere dönmesi ve islemin sonrasinda uygulanmasi yönünde oldu.


TARAFLAR ARASINDA TARTISMA ÇIKTI

Maç  sirasinda yasanan durumdan kaynakli disarida bulunan yöneticiler ve haciz memurlari arasinda prosedürün uygulanmasina iliskin kisa süreli bir tartisma yasandi.


(Kaynak: Fanatik)


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °