Tarih: 17.02.2021 12:09

FIRTINA MESAISI

Facebook Twitter Linked-in

Bayrakli Belediyesi ekipleri, aksam saatlerinde Izmir genelinde etkili olan siddetli rüzgar nedeniyle 75. Yil ve Osmangazi Mahallelerinde devrilen agaçlara aninda müdahale ederek, olasi bir tehlikenin önüne geçti. Yarali veya hasarin olmadigi olaylarda, ekipler yolu kapatan ve park içine devrilen agaçlari uzun ugraslar sonucunda kaldirdi. Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, acilen olay yerine gelerek çalismalari inceledi. Sandal, “Tek tesellimiz yaralanan vatandasimizin olmamasi. Tüm ekiplerimizle sahada firtinaya karsi mücadele ediyoruz” dedi. 

Bayrakli’da 50 noktada firtina nedeniyle agaçlarin devrilmesinden sonra baslayan çalismalar kapsaminda belediye ekipleri, ilk olarak 75. Yil Mahallesi’ndeki Teras Kafe önünde, yolun kapanmasina neden olan agaca müdahale etti. Dag yolu üzerindeki agaç siddetli firtina nedeniyle yola devrildi. Bayrakli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü acil müdahale ekipleri, olusabilecek daha büyük tehlikelere mahal vermeden olay yerine gelerek agaci kaldirip, yolu kullanima açti. Sonrasinda Osmangazi Mahallesi Yonca Duragi’ndaki parkin içine devrilen agaçlar kaldirilirken ekipler, çalismalarini gece boyunca sürdürdü.


TÜM EKIPLERIMIZLE SAHADAYIZ

Gece geç saatlerde meydana gelen olay sonrasi Baskan Sandal da parka gelerek, çalismalari yerinde inceledi. Ekiplere destek olan Baskan Sandal, “Tek temennimiz kimseye zarar gelmemesi. Bu süreci kazasiz atlatmayi ümit ediyoruz. Tüm ekiplerimizle siddetli firtinaya karsi sahada hizmete devam edecegiz” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —