FOÇA BELEDIYESI 90. IZMIR ENTERNASYONAL FUARI'NDA

Foça Belediyesi, 3 Eylül Cuma günü açilisi yapilan 90. Izmir Enternasyonal Fuari'nda yer aldi.

Yerel 4.09.2021 14:43:51 0
FOÇA BELEDIYESI 90. IZMIR ENTERNASYONAL FUARI

Kültürpark Fuar Alani Belediyeler Sokaginda açilan stantta; Foça’nin kültürel ve dogal zenginlikleri, brosürler-videolar araciligiyla ve sözel olarak fuar ziyaretçilerine tanitilmaya ve projeler hakkinda bilgiler verilmeye baslandi.

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, açilis töreninin ardindan Foça Belediyesi standini da ziyaret etti. Baskan Fatih Gürbüz, Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’e Foça yogurdu ve zeytini ikram etti. 


Yeni ufuklar açmasini diliyorum

90. Izmir Enternasyonal Fuari’na katilmaktan büyük mutluluk duyduklarini ifade eden Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz; ‘‘Güzel hatiralarla yasayan Izmir Enternasyonal Fuari’nin yepyeni ufuklar açmasini diliyor, Izmir Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Tunç Soyer’e ve fuar organizasyonu için emek veren herkese tesekkür ediyorum. Tüm halkimizi, 12 Eylül’e kadar açik olacak fuar standimiza bekliyoruz.’’dedi.

Baskan Gürbüz’e sicak ilgi

Izmir Ilçe Belediyeleri ve misafir il stantlarini gezen Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz, sicak bir ilgiyle karsilanirken, fuar ziyaretçileriyle de sohbet etti.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °