Tarih: 18.10.2021 16:50

FOÇA FILM GÜNLERI 20 EKIM'DE BASLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Foça Belediyesi’nin destekleriyle bu yil 4’üncü kez düzenlenen film günleri kapsaminda, Reha Midilli Kültür Merkezinde ve Marsilya Meydaninda Türkiye’den ve farkli birçok ülkeden belgesel filmler ücretsiz gösterilecek. Film yönetmenleriyle söylesiler, atölye çalismalari ve arkeologlar esliginde Foça’nin tarihi alanlarinda yürüyüsler gerçeklestirilecek.

 4. Foça Uluslararasi Arkeoloji ve Kültürel Miras Belgesel Film Günlerine, Izmir Büyüksehir Belediyesi, Izmir Film Televizyon Yapimcilari Dernegi Izmir Sinema Evi, United States Mission Turkey, Istituto Italiano Di Cultura Istanbul, Institut Français Turquie, Embasy of Finland Ankara, Izmir Sinema Ofisi ve Bellota Films de destek veriyor.

Alti gün devam edecek 4. Foça Uluslararasi Arkeoloji ve Kültürel Miras Belgesel Film Günlerinin Açilis Töreni, 20 Ekim Çarsamba günü 18.30’da Marsilya Meydaninda yapilacak.

Tehreema Mitha & Derya Çakirefe ile ‘Bir Güney Asya Dansinin Anadolu Yorumu’ Dans Gösterisinin ardindan; Yönetmen Mehtap Samlioglu’nun ‘Sede’ ve Yönetmen Giulia Binario’nun ‘Gelenegin Icadi’ isimli filmleri gösterilecek.

Tüm film gösterimlerinin ücretsiz oldugu etkinlikte pandemi kaynakli alinan önlemler geçerli olacak. Buna göre kapali alanlarda yapilacak etkinlikler için belgesel  severlerin internet üzerinden kayit yaparak rezervasyon yapmasi gerekiyor.


Ayrintili bilgi ve program; https://www.focafilmgunleri.org/foca-film-gunleri/2021-programi/

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —