FOÇA ILIPINAR KÖY EVI'NIN AÇILISI YAPILDI

FOÇA ILIPINAR KÖY EVI

Foça Belediyesi tarafindan tadilati gerçeklestirilen Ilipinar Köy Evinin açilisi yapildi. Açilisa CHP Izmir milletvekili Özcan Purcu katildi.

Foça Belediyesi tarafindan tadilati gerçeklestirilen Ilipinar Köy Evinin açilisi yapildi.

Açilisa CHP Izmir Milletvekili Özcan Purçu ve esi Gülseren Purçu, Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz ve esi Seçil Gürbüz, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Düzgün ve Tuncay Sentürk, Ilipinar Mahallesi Muhtari Selçuk Tabakli, CHP Izmir Il Baskan Yardimcisi Saniye Bora Fiçi, CHP Izmir Il Baskanligi Kadin Kollari Yöneticileri, CHP Foça Ilçe Baskani Ayla Yilmaz, Kadin Kollari Baskani Suna Saraçoglu, IYI Parti Foça Ilçe Baskan Vekili Bilgin Sahin ve ilçe yöneticileri, Türk Kadinlar Birligi Foça Sube Baskani Nur Gündüz, Foça Kent Konseyi Genel Sekreteri Göksel Acar, Kadin Meclisi Baskani Canan Limnili, Engelli Meclisi Baskani Nihal Gezgin, Izmir Büyüksehir Belediyesi Foça Yerel Hizmetler Sube Müdürü Baran Gezmis Yildirim, muhtarlar, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve Foçalilar katildi.


Ilipinar Köy Evi’nin 14 Ocak Cuma günü yapilan açilisin programinda konusan Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz, ‘‘Ilipinar köyümüzde kadinlarin ve çocuklarin daha fazla bir araya gelebilecegi, ayni zamanda egitim ve kurslara katilabilecegi Ilipinar Köy Evimizin açilis kurdelesini CHP Izmir Milletvekilimiz Sayin Özcan Purçu ve Ilipinar’daki kadinlarla birlikte kestik.  Güzel amaçlar için bir araya gelen ve emek veren herkese tesekkür ediyor saygilarimi sunuyorum.’’dedi.