FOÇA KENT KONSEYI ENGELLI MECLISI BASKANI SEÇILDI

FOÇA KENT KONSEYI ENGELLI MECLISI BASKANI SEÇILDI

Foça Kent Konseyi, Engelli Meclisi için seçimli genel kurul toplantisi gerçeklestirdi.

Açik oylama ile yapilan seçime katilan tüm üyelerin kabul oyunu alan Nihal Gezgin, 2 yil süre ile Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi Baskani görevine seçildi. Engelli meclisi yürütme kurulu ise Tayfun Gökbulut, Muzaffer Çamli Sönmez, Gülfen Çakin, Sinan Kiliç, Yasin Demirel, Gülçin Yildirici, Neziha Karasahin, Cenk Bakirli, Fatma Öztürk, Gülten Tokus, Derya Aslan, Sule Tüblek, Ibrahim Gürsu, Akif Beyler, Fevziye Gökbulut ve Jale Kaygisiz’dan olustu.

 

Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz; ‘‘Yeni dönem için Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi Baskani seçilen Sayin Nihal Gezgin’i ve yürütme kurulu üyelerini tebrik ediyor, Geçmis dönem engelli meclislerinde görev yapmis baskan ve üyelere tesekkür ediyorum. Ilçemizde yasayan engelli vatandaslarimiz için emek veren Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi ile birlikte çalismaya devam ediyoruz.’’dedi.

 

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde 11 Ocak Sali günü yapilan genel kurul toplantisina; Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz, Foça Kent Konseyi Baskani Orhan Gürer, Genel Sekreter Göksel Acar, Kadin Meclisi Baskani Canan Limnili, Izmir Kent Konseyi Engelli Meclisinden katilan konuklar, Kuzey Ege Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasin Demirer, CHP Foça Ilçe Kadin Kollari Baskani Suna Saraçoglu ve diger konuklar katildi.