FOÇA MÜGE ANLI'DA

2 yil önce Foça Bucak Mevkii'nde kaybolan Aysel Gülmez'in bulunmasi için yakinlari Müge Anli'ya basvurdu.

Gündem 1.05.2022 12:21:43 0
FOÇA MÜGE ANLI

Foça Bucak Mevkii’nde yasayan Aysel Gülmez yaklasik 2 yil önce kayboldu. Tüm arama çalismalarina ragmen hala bulanamayan Gülmez’in yakinlari son çare olarak Müge Anli’ya basvurdu. Bucak mevki daglik alanda 3 aileden olusan etraflarinda komsularin bulunmamasina ragmen yasananlar ve iddialar dudak uçuklatiyor. Aysel Gülmez, kuzeni M. E. G. ve komsulari Kara Mehmet lakapli M. S. arasinda olup bitenler cinayete kurban gitme ihtimalini kuvvetlendiriyor.


Mehmet Emin Güler’in kizi (20) Z.E.G  ile M. S. (61) arasinda bir iliskinin yasanma iddialarina tanik olmasindan dolayi baslayan gerginlik tirmandigi ifade ediliyor. Aysel Gülmez’in yasakli bir iliskinin tanigi olmasinin ardindan yakinlarina her iki komsusundan tehdit mesajlari aldigi ve korktugunu söylemesinden kisa bir süre sonra ortadan kaybolmasi. Cinayet süphelerini kuvvetlendiriyor.


Müge Anli’ya konu olmasi sonucu Foça Cumhuriyet Savciligini harekete geçirdi. Iddia konusunu derinlestiren savcilik. Aysel Gülmez’in yakinlarini ve iddia içinde adi geçenleri Yenifoça Jandarma Karakolu’nda ifadeleri aliniyor.  Sorusturma tüm ihtimaller göz önüne alinarak derinlestirmeye baslandi.



Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °