Tarih: 19.05.2021 16:25

FOÇA'DA 19 MAYIS COSKUSU

Facebook Twitter Linked-in

Saat 10.00’da baslayan kutlama töreninde, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Emre Sahin, Atatürk Anitina çelenk sundu. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin söylenmesinin ardindan günün anlam ve önemi ile ilgili konusmasini yapti. Foça Recep Kerman Lisesi ögrencileri konusma yapti ve siir okudu. Cemil Midilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunlari Grubu zeybek gösterisini sahneledi.

Çelenk sunma törenine, Foça Kaymakami Ali Çetin, Garnizon Komutani Amfibi Görev Grup Komutani Tümamiral Yanki Bagcioglu, Belediye Baskani Fatih Gürbüz, Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Halis Kara, sivil ve askeri erkan, siyasi partilerin ilçe baskanlari, sivil toplum kuruluslari temsilcileri, ögrenciler, ögretmenler ve vatandaslar katildi.

Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla yayinladigi mesajinda; ‘‘Bandirma’da yola çikan kararliligin pesindeyiz. Gençligin Ata’mizin gösterdigi hedefe ulasmasi için bizler de çok çalismak ve destek olmak zorundayiz. 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramimiz kutlu olsun’’ dedi.

19 Mayis’a özel video

Foça’nin sporcu gençleri ve Belediye Baskan Fatih Gürbüz’ün yer aldigi 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami özel videosu, internet sitesi ve sosyal medya hesaplarindan yayinlandi. Milli yelken sporcusu Irmak Karaorman, Fenerbahçe Dogus Yelken Olimpik Sporculari Ates-Deniz Çinar, uluslararasi Schwarzwald Open ikincisi taekwondo sporcusu Asrin Büyükyavuz, Dünya Sampiyonasi seçmeleri Türkiye ikincisi vücut gelistirme sporcusu Özden Aydin, 2013 Avrupa Sampiyonu Okçu Ali Osman Yangöz, Milli Kaleci Harun Tekin ve engelli Boccia Milli Takim Sporcusu Veli Ortak’in yer aldigi videonun finalinde Baskan Gürbüz; ‘‘Gençligin Ata’mizin gösterdigi hedefe ilerlemesi için bizler de çok çalismak ve destek olmak zorundayiz. 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramimiz kutlu olsun’’ dedi.

Küçükdeniz’de kortej

Foça’nin ana caddeleri ve meydanlara çikan sokaklari bayraklar ve Atatürk posterleri ile donatildi. Foça Denizcileri Küçükdeniz’de kortej gerçeklestirdi.

Cosku gün boyu devam edecek

Belediye otobüsünün, saat 16.00’da baslayacak gezici bando ve müzik dinletisi ile Foça’yi turlayacak. Saat 19.19’da tüm ilçede vatandaslar anons sistemi ile Istiklal Marsi’mizi okuyacaklar.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —