FOÇA'DA ‘‘ENGELLILER GÜNÜ'' ETKINLIGI

FOÇA

FOÇA'DA ‘‘ENGELLILER GÜNÜ'' ETKINLIGI

‘3 Aralik Dünya Engelliler Günü’ dolayisiyla; Foça Belediyesi, Foça Kent Konseyi ve Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi isbirligiyle etkinlikler düzenlendi.

Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz, Foça Kent Konseyi Baskani Özlem Temizel, Foça Kent Konseyi Engelli Meclisi Baskani Tayfun Gökbulut, Foça Kent Konseyi Genel Sekreteri Göksel Acar, Ilipinar Reha Midilli Özel Egitim Uygulama Okulu Müdürü Mürsel Varan, engelli ögrenciler, vatandaslar ve yakinlari ile ögretmenlerin katildigi kortej yürüyüsü yapildi.

Katilimcilar, Demokrasi Meydaninda baslayan kortej yürüyüsü boyunca ve Foça Belediyesi Sosyal Tesisinde; hep birlikte sohbet etti, oyunlar oynadi ve çok eglendi. Sosyal tesis önündeki agaca, dileklerini yazdi.

Her zaman aklinda ve yüreginde olduklarini bilmelerini istedigi engelli vatandaslar için diledigi; ‘Daha yasanabilir bir Foça’nin hayata geçmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarini belirten Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz; ‘‘Engelleri birlikte asacagiz. Birlikte sevgiyle yasayacagiz.’’dedi.

Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi, isletmelerini, engelli vatandaslar için erisilebilir hale getiren; Gatsby Kafe-Bar-Lounge Isletmecisi Taner Kaya’ya, tesekkür etti.