Tarih: 19.06.2021 14:37

FOÇA'DA IZDENIZ SEFERLERI BASLADI

Facebook Twitter Linked-in

Üçkuyular Iskeleden hareket eden Izmir Büyüksehir Belediyesi IZDENIZ Gürsel Aksel gemisinin ilk sefer yolcularini ve Kaptan Hamit Dogruöz’ü, Foça Iskelede Belediye Baskan Yardimcisi Göksel Acar ve Foça Liman Baskani Vekili Levent Karalom karsiladi.

Foça Iskeleye inen yolculara Hos geldiniz diyen Baskan Yardimcisi Göksel Acar, Kaptan Hamit Dogruöz’e tesekkür çiçegi sundu.

2021 yaz seferlerinin Foça’ya katki saglamasini ve hayirli olmasini dileyen Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’e, Izmir Büyüksehir Belediyesi’ne, IZDENIZ’e tesekkür etti.

Hafta sonu günlerinde sabah 08.15’te Üçkuyular Iskeleden hareket edecek gemi, 9.55’te Foça Iskeleye varacak. Izmir’e dönüs yolculugu Foça Iskelede saat 19.00’da baslayip, saat 20.40’da Üçkuyular Iskelede sonlanacak. 

Izmir yolculugunda Izmirim Kart kullanilmamakta olup, bilet satisi gün içinde Foça Iskeleden yapiliyor. Tek gidis 25 TL ve gidis-dönüs 45 TL olarak belirlenen biletler, Foça yolculugu için hafta içi günlerinde Karsiyaka ve Konak Iskelesinden ve sefer günlerinde Üçkuyular Iskeleden temin edilebilecek. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —