FOÇA'DA KIZILAY'IN GECE MESAISINE AK PARTILILERDEN DESTEK

FOÇA

Türk Kizilayi mobil ekibi Izmir'in Foça Ilçesi'nde gece yariisna kadar süren kan bagisi mesaisi yapti. Iki ayri günde 90 ünite kan saglandi. Ilçe merkezindeki kampanyaya Ak Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, bazi il yönetim kurulu ve Foça I

BIR VATANDASA GÜMÜS MADALYA

Kizilay ekibi ilk gün (7 Mayis 2021 Cuma günü )kan alimlari için Ilçeye bagli Yenifoça Mahallesi’nde, ikinci gün Turizm Müdürlügü Foklu Çesme önünde konuslandi. Yenifoça’da vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi bagislarda 40 ünite kan alimi yapildi. (8 Mayis 2021 Cumartesi günü) Foça ilçe merkezindeki ikinci bagis kampanyasi gündüz saatlerinde baslayip gece yarisina kadar sürdü. Ak Parti Foça Ilçe teskilatinin koordinesini üstlendigi gece bagis kampanyasina Ak Parti Izmir  Il Baskani Kerem Ali Sürekli, bazi il yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Foça Ilçe Baskani Ali Haydar Çapçi, MHP  Foça Ilçe Baskani Turan Çetinarslan ile partililer ve vatandaslar katildi. Kizilay Izmir Kan Bagisi Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul ve Kizilay Foça Sube Koordinatörü Muharrem Yesilkaya ‘da bagislar sirasinda hazir bulundu.  Kan bagis sayisi 25’i geçen Ak Parti Foça  Ilçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aktas’a gümüs madalyasi Dr. Burak Yurdakul tarafindan verildi.     

DESTEK BEKLIYORUZ

Dr. Yurdakul Covid-19 pandemisi ve Ramazan Ay’i dolayisiyla azalan stok ve bagislari kampanyalarla arttirmaya çalistiklarini söyledi. Dr. Burak Yurdakul; “ Tüm ilçelerimizde ve il meydanlarimizda kan bagis kampanyalari baslattik. Bu dönemde vatandaslarimizi kampanyalara destek olmaya davet ediyoruz.  Bugüne kadar kan vererek kan dostumuz olan vatandaslarimiza tesekkür ediyoruz ve bu süreçte tüm vatandaslarimizin destegini bekliyoruz." dedi.

SÜREKLI “KAN VER KAN KARDESI OLALIM”

Ak Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli de Ilçe teskilatinin Kizilay ile birlikte düzenledigi kampanyaya destek için Foça'ya geldiklerini söyledi. Kerem Ali Sürekli : “ Son 10 gündür Kizilay Izmir’in bütün ilçelerinde yeni kampanyalar baslatti. Bizlerde Ak Parti Izmir Il Baskanligi olarak bu kampanyaya tam destek veriyoruz. Teskilatlarimiz tam kadro katiliyorlar. Kan veriyorlar. Sosyal medyada, yazili ve görsel basinda kan vermeye bütün Izmirlileri davet ediyoruz.  Çok önemli bir süreç. Pandemi sürecinde kan vermede bir sikinti  yasandi. Stoklarda azalma oldu. Ivedilikle bu açigin kapatilmasi lazim. Izmirliler çok duyarli. Bu kampanyayla birlikte aldigimiz bilgilere göre süratle stoklar dolmaya basladi. Izmirliler bu kampanyaya büyük teveccüh gösterdiler. Ilk önce Kizilay’a, Izmir Kan Merkezine, Kizilay Ilçe yönetimlerine tesekkür ediyorum. Kampanyaya destek veren  Izmirli hemsehrilerimize, Ak Parti Il  ve ilçe teskilatlarimiza tesekkür ediyorum. “Kan Ver Kan Kardesi Olalim” diyoruz. Bütün Izmirlileri kan vermeye davet ediyoruz.  Kampanyamiz Kizilay ile birlikte devam ediyor. Daha bir çok ilçemizde bu süreç devam edecek. Duyarli Izmirlilerin burada yine özelliklerini gösterdiklerini görüyoruz. Katilimdan memnunuz.” dedi.

Ilçede iki ayri günde yapilan bagislarin 90 üniteye ulastigi açiklandi.