Tarih: 28.12.2020 06:06

FOÇA'DA ‘‘ÖGRETMENLER GÜNÜ'' KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

24 Kasim Ögretmenler Günü, Foça’da törenlerle kutlandi. Foça Ilçe Milli Egitim Müdürü Yüksel Akar, Cumhuriyet Meydanindaki Atatürk Anitina saygi çelengi sundu.

Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz, Ögretmenler Günü dolayisi ile yayinladigi mesajinda; ‘‘Ögrenmenin sonsuzlugunda, Ögretmenlerimizin isigindayiz. Basögretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm ögretmenlerimizin 24 Kasim Ögretmenler Günü kutlu olsun.’’dedi.

Çelenk sunma töreninin ardindan, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde kutlama programi gerçeklestirildi. Kutlama programina, Foça Kaymakami Ali Çetin, Garnizon Komutani ve Amfibi Görev Grup Komutani Tümamiral Ibrahim Özdem Koçer, Foça Belediyesi Baskan Vekili Kenan Düzgün, Belediye Meclis Üyeleri, Foça Ilçe Milli Egitim Müdürü Yüksel Akar, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü yöneticileri, Reha-Necla Midilli Egitim ve Yasli Evi Vakfi Baskani Ali Haydar Çelebi, sivil ve askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, , okul müdürleri, ögretmenler, veliler ve ögrenciler katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin söylenmesi ile baslayan programda Necla Midilli Merkez Ortaokulu Müdürü Ercan Akgün, açilis konusmasini yapti. Foça Ilçe Milli Egitim Müdürü Yüksel Akar, günün anlam ve önemini belirten konusmasini yapti. Sehit ögretmenler slayti ve ‘‘Bir Gider Bin Geliriz’’ adli gösterim sunuldu. Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk’un Ögretmenler Günü mesaji okundu. ‘‘Yetenek Asisi’’ adli gösterinin ardindan, aday ögretmenlerin yemin töreni gerçeklestirildi. Emekli ögretmenlere hizmet seref belgelerinin takdimi ve emekli ögretmenler adina Recep Bozkurt’un yaptigi konusmanin ardindan, ‘‘Biz De Ögrenciydik’’ konulu kisa film gösterildi. Ögretmenler Günü konulu yarismalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Kutlama programi, müzik dinletisi ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —