FOÇA’DA FIRTINANIN İZLERİ SİLİNİYOR

FOÇA’DA FIRTINANIN İZLERİ SİLİNİYOR

Foça Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu etkili olan şiddetli fırtına ve yağışın meydana getirdiği olumsuzlukları gidermek için çalışmaya devam ediyor.

Foça’da geçtiğimiz hafta sonu etkili olan şiddetli fırtına ve yağıştan kaynaklı  deniz taşması yaşandı. Haftasonu boyunca etkili olan fırtına ve deniz taşmasının meydana getirdiği olumsuzlukları Foça Belediyesi hızla gidermeye başladı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün yönetimindeki Fen İşleri ve Kıyı Koruma ekipleri, Cumartesi ve Pazar günleri gece-gündüz aralıksız çalıştı.

Fırtına sonrasında, Foça ve Yenifoça sahil şeridine taşan deniz kumu, taş, ahşap ve benzeri maddeler toplandı. Yaya kaldırımları ve yürüyüş yolları hızla temizlendi. Limana bağlı tekneleri zarar gören vatandaşlara yardım edildi. Fırtınanın hasar verdiği ahşap iskele parçaları toplandı.

 Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Pazar gecesi atlattığımız büyük afat, can kaybına ve yaralanmaya neden olmadığına seviniyorum. Foça halkının nezdinde geceden beri büyük özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey normale dönene kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Herkese geçmiş olsun’’ dedi.



Anahtar Kelimeler: FIRTINANIN İZLERİ SİLİNİYOR