FUTBOLUN EFSANALERI IZMIR'DE

UEFA Sampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD is birligiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri' projesi ile devam ediyor. Pepsi'nin, Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) ve ÇEVKO isbirligi ile genç futbolcularin gelisimler

Spor 22.11.2021 12:32:30 0
FUTBOLUN EFSANALERI IZMIR

23 Kasim'da Altinordu Tesisleri’nde gerçeklesecek seminerde; Ümit Milli Takim Teknik Direktörü ve Genç Milli Takimlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, unutulmaz futbolculardan Ibrahim Yattara ile Spor Yazari ve Yorumcu Atakan Kurt, genç futbolseverlere deneyimlerini aktaracak. Spor konusunda uzman hekimler yetenek sürdürülebilirligi konusunda bilgi verirken, ÇEVKO’dan uzman isimler geri dönüsüm konusunda bilgi vererek gençler arasinda bu konudaki farkindaligi artiracak. Seminerlere katilacak genç yeteneklere pet siselerden geri dönüstürülmüs formalar hediye edilecek. Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri’ Izmir’den sonra Ankara ile devam edecek.

Futbola gönül vermis ve bu alanda kariyer yapmak isteyen genç yeteneklerin gelisiminin hedef alindigi proje kapsaminda genç yetenekler, üç fazdan olusan egitim ve deneyim seminerlerine katilacak.

Üç asamali egitim seminerleri

Bir gün sürecek seminerde, Türk futbolunun renkli simalarindan olan Ümit Milli Takim Teknik Direktörü ve Genç Milli Takimlar Sorumlusu Tolunay Kafkas,  unutulmaz futbolculardan Ibrahim Yattara ile Spor Yazari ve Yorumcu Atakan Kurt, genç futbolseverlere deneyimlerini aktaracak.


Ikinci bölümde ise Uzman Dr.  Serafettin Özdogan, gelecekte yildiz bir futbolcu olmak isteyen genç yeteneklere, yeteneklerini sürdürülebilir kilmak için egitimler verecek. Sakatlanmalarinin önüne geçebilmek için dikkat edilmesi gerekenler ve spor hayatlarinin devamliligi için gerekli olan beden disiplinleri uygulamali olarak anlatilacak.

Son bölümde ise ÇEVKO Vakfi’nin uzman egitmenleri futbolcu adaylarinin ayni zamanda çevre bilincine sahip olmalari için sürdürülebilirligin önemi ve geri dönüsümün faydalari hakkinda egitim verecekler. Ayrica proje kapsaminda ÇEVKO Vakfi destegi ile pet siselerden geri dönüstürülmüs formalar, egitim alan genç yeteneklere hediye edilecek.

 

Izmir’den sonra Ankara ile devam edecek ‘Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri’nde, egitmen destegini yine TSYD ve ÇEVKO saglayacak.


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °