GAYE KARADAG ANILDI

Geçtigimiz günlerde vefat eden Izmir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri ve TRT Izmir Radyosu spikerlerinden Gaye Karadag Dogançay Mezarliginda bulunan kabri basindi anildi.

Gündem 20.04.2021 19:13:20 0
GAYE KARADAG ANILDI

Izmir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri ve TRT Izmir Radyosu spikerlerinden Gaye Karadag için düzenlenen törene esi Dündar Karadag, Izmir Gazeteciler Cemiyeti Baskani Misket Dikmen, IGC Baskan Yardimcisi Dilek Gappi, IGC Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayida mesai arkadasi, yakin dostlari ve sevenleri katildi.

Törende konusan Izmir Gazeteciler Cemiyeti Baskani Misket Dikmen sunlari söyledi;

“Sadece 35 yillik meslektasimi degil, omuzdasimi, çok sey paylastigim dostumu kaybettim. Cemiyetimiz için çok emek veren bir arkadasimizdi. Insanlara yaklasimi çok özeldi, çok iyi bir dinleyiciydi. Iyi bir spiker, disiplinli bir çalisma arkadasiydi. Pandemi tedbirleri nedeniyle genis bir tören yapamadik. Bugün burada bizleri yalniz birakmadiginiz için tesekkür ederim.”

Acimi Tarif Edemem

Törene katilanlara tesekkür eden esi Dündar Karadag da sunlari ekledi;

“Gaye ile biz ruh ikiziydik. Biz yolumuza çikan tüm engelleri birlikte astik, mücadele verdik. Birbirimize hep destek olduk. Hayattan büyük beklentileri yoktu, biz mutlulugu seçtik. Yasadigim aciyi tarif etmem çok zor. Burada yanimda oldugunuz için çok tesekkür ederim.”

Dündar Karadag’in ardindan konusan IGC Baskan Yardimcisi Dilek Gappi;

“Son yillarda birçok arkadasimizi yitirdik. Zor süreçleri birlikte atlattigimiz dostumuzu kaybetmek hepimizi derinden sarsti. Hepimizin hayatina iyiligi dokundu. Onun yeri her zaman çok özel olacak” dedi.

Anma töreninde Gaye Karadag’in mesai arkadaslarindan Ahmet Büyükçulhaci, Semih Aksoy, Sadik Uçar, Öcal Uluç ve Mehlika Gökmen de birer konusma yapti. 

 

 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °