Tarih: 22.10.2021 12:09

GENÇLERI DENEYIMLE BIR ARAYA GETIRECEGIZ

Facebook Twitter Linked-in

Ege Üniversitesi Iletisim Fakültesi yönetimi ile Izmir basin temsilcileri üniversitenin konukevinde  bir araya geldi.

EÜ konukevinde düzenlenen toplantiya Ege üniversitesi Iletisim fakültesi Dekani  Dilek Takimci, Izmir Gazeteciler Cemiyeti(IGC) baskani Dilek Gappi, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Izmir Bölge Müdürü Mehmet Akseki, Basin Ilan Kurumu Izmir Müdürü Mehmet Feramuz Ayan, EÜ Iletisim Fakültesi akademisyenleri ve Izmir basin temsilcileri katildi.

 

Toplantida konusma yapan Izmir Gazeteciler Cemiyeti Baskani Dilek Gappi, basin sektörüne adim atmaya hazirlanan iletisim fakültesi ögrencileri ile meslegi sürdüren gazetecilerin kendilerini gelistirmesini önemsediklerini vurguladi. Izmir Gazeteciler Cemiyeti’nin hayata geçmesi planlanan Uluslararasi Basin Merkezi ve Akademisi’nin üniversite ile medya arasindaki is birliginin gelismesine katki sunacagini belirten Gappi, “Akademimiz, diger islevlerinin yani sira, iletisim fakültesi ögrencileri ile medyanin deneyimli isimlerinin bir araya gelecegi bir platform olacak” diye konustu.

Dilek Gappi, IGC olarak iletisim fakülteleri ögrencilerinin sektörde deneyim kazanmasi için akademisyenlerle ortak projeler üretmek istediklerini de ekledi    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —