GENÇLIK MERKEZINDE GERI SAYIM BASLADI

GENÇLIK MERKEZINDE GERI SAYIM BASLADI

Gündem 28.12.2020 06:06:49 0
GENÇLIK MERKEZINDE GERI SAYIM BASLADI

Aliaga Belediyesi tarafindan projelendirilen ve Aliagalilarin heyecanla bekledigi Aliaga Gençlik Merkezi’nde çalismalar tamamlanmak üzere.

Son bes yilda kente deger katan, marka degerini yükselten ve vatandaslarin sosyal yasamlarina renk katan prestij projeler gerçeklestiren Aliaga Belediyesi, kente uzun yillar hizmet edecek olan Aliaga Gençlik Merkezi'nde de sona yaklasti.

Aliaga kapali pazar yerinin karsisinda 6 bin 467 metrekare alan üzerine tamamen belediyenin öz kaynaklari ile projelendirilen 10 bin 522 metre kare kapali alana sahip Aliaga Gençlik Merkezi, açilis için gün sayiyor.Aliaga Gençlik Merkezi, iç tesrifat çalismalari ile çevre düzenlemesinin tamamlanmasiyla birlikte açilisa hazir hale getirilecek.

GENÇLER IÇIN VAZGEÇILMEZ ADRES OLACAK

Aliaga Gençlik Merkezi, sunacagi birbirinden farkli olanaklarla Aliagali gençlerin sosyal yasam merkezlerinden biri olacak. Salon sporlarindan yari olimpik yüzme havuzuna, sinema salonlarindan sanatsal kurslara kadar birçok sosyal aktiviteAliagali gençlerin sosyallesmesine önemli katkilar sunacak.

ALIAGA GENÇLIK MERKEZI'NDE NELER VAR

Yakin bir zamanda Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar tarafindan açilisi yapilacak olan Aliaga Gençlik Merkezi'nde; 58 araçlik kapali otopark, soyunma odalari ve servis alanlari, Zemin katta; idari birimler, yari olimpik havuz, soyunma alanlari, antrenör odasi ve bin 300 metrekarelik kapali spor salonu bulunacak. Spor salonu güres, tekvando ve badminton gibi farkli salon sporlarina hizmet edecek. Birinci katta fitness, kardiyo ve jimnastik salonlarinin yani sira grup derslerinin kullanimina uygun spinning ve pilates salonlari ile vitamin bar yer alacak. Ikinci katta ise 12 odali toplamda 24 kisilik konaklama alani, derslikler, egitim ve seminer odalari, toplanti odalari, 3 adet 77 kisilik sinema salonu ve bu salonlara hizmet eden fuaye, kafe, çocuk oyun alani yer alacak.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °