GENEL BASKAN NAZLIAKA'DAN BASKAN DURAN'A ZIYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, Tire Belediye Baskani Salih Atakan Duran'i makaminda ziyaret etti. Baskan Duran Genel Baskan Nazliaka'yi esi Necibe Duran ve CHP Tire Kadin Kollari Baskani Zehra Dibekçi ile birli

Siyaset 4.03.2021 09:06:01 0
GENEL BASKAN NAZLIAKA

CHP Kadin Kollari Genel Baskan yardimcilari Ayten Gülsever, Hatice Semerci, Nursen Balci, Füsun Sökmez, Izmir Il Baskani Nurdan Senkal Uçar, Il Kadin Kollari Baskan yardimcisi Sedef Uysal, Genel Baskan Nazliaka'yi Tire ziyaretinde yalniz birakmadi.

Tire Belediye Baskanlik Makaminda gerçeklesen ziyarette Tire Belediye Baskani Salih Atakan Duran Tire Belediyesi'nin sosyal projeleri ve hizmetlerinden bahsetti. Baskan Duran gerçeklesen hizmetlerde Izmir Büyüksehir Belediyesi ile isbirliginde çalistiklarini belirterek Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer'e de tesekkür etti. 

Duran'in hizmetlerini yakindan takip ettigini ifade eden CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, anne-çocuk merkezleri ve kadin danisma merkezinin faaliyetleri, sosyal projeler, kadin çalisanlara pozitif ayrimcilik gibi hizmetleri için Baskan Duran'a tesekkür edip, görevinde basarilar diledi.

Ziyaret sonunda Baskan Duran ve esi Necibe Duran, CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka ve misafirlere incir, ceviz, zeytinyagi ve Tire 'nin yöresel el sanatlarindan olusan hediyelerini takdim etti.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °