Gökçeada Kuzusu logosu et sektöründen tam not aldi

Gökçeada Kuzusu logosu  et sektöründen tam not aldi

Çanakkale Ili Damizlik Koyun Keçi Yetistiricileri Birligi, Gökçeada'ya özgü bir irk olan ve tamamen dogadan beslenen organik kuzusu Gökçeada Kuzusu için, cografi isaret basvurusu kapsaminda özel bir logo hazirladi. Gökçeada Kuzusu için hazirlanan özel

Çanakkale Ili Damizlik Koyun Keçi Yetistiricileri Birligi, Gökçeada’ya özgü bir irk olan ve tamamen dogadan beslenen Gökçeada Kuzusu için özel logo tasarladi. Gökçeada Kuzusu için hazirlanan logoyu basin mensuplari ile paylasan Birlik yaptigi açiklamada cografi isaret basvuru sürecinde olan kuzular için geçen sene baslatilan reklam ve tanitim kampanyalarinin bu sene de artarak devam edecegini ifade etti.  

Çanakkale Ili Damizlik Koyun Keçi Yetistiricileri Birligi, yilin tamaminda dogadan beslenen ve açik havada özgürce dolasan Gökçeada Kuzulari için yaptigi çalismalari yogunlastirdi. Cografi isaret basvurusu sürecinde olan ve markalasma hedefiyle yola çikan Gökçeada Kuzusuna Çanakkale ve Istanbul disinda Türkiye'nin dört bir yanindan ulasilabilecek. Kendine has yetistirilme tarzi ve lezzeti ile dikkatleri üzerine çekmeyi basaran ada kuzusu, hazirlanan özel logosu ile zincir marketlerde ve internet magazalarinda satisa sunulurken  yapilan reklam ve tanitimlar ile degerine deger katiyor. 

ADADAN TÜM TÜRKIYE'YE

Gökeçada Kuzusu reklam ve tanitim ekibi yöneticisi, Atölye Shiraz Yönetim Kurulu Baskani Pakize Melek Bulut, Gökçeada Kuzusu'nun Marmara'dan tüm Türkiye'ye yayilmaya basladigini dile getirerek, "Gökçeada Kuzusu, tasidigi marka potansiyeli olarak ülkemizin en önemli yerel degerlerimizden biri. Dogal, saglikli ve lezzetli olmasi sebebiyle bilinen çevrelerde zaten talebin yogun oldugu ada kuzusu etinin Marmara Bölgesi'nde sikisip kalmamasi, tüm Türkiye tarafindan taninmasi ve alinabilmesi üzerine çalismalarimiz oldu. Öncelikle gören herkesin Gökçeada Kuzusu'nu tanimasi adina bir çalisma yaparak özel bir logo tasarladik. Gökçeada Kuzusu, özel ve premium bir ürün. Erisimi zordur ama dünyanin en lezzetli etlerinden biridir. Kobe sigiri gibi markalasacak ve tüm dünyaya premium ürün olarak sunulabilecek bir üründür. Marka stratejisi ve iletisim plani dahilinde bu ürünü tüm dünyada markalastirmayi hedefliyoruz" dedi. 

GÖKÇEADA KUZUSU'NU HERKES TANIYACAK

Gökçeada Kuzusu projesinde logonun hazirlanmasindan  pazarlanmasina kesim standartlarindan satisina her adiminda titizlikle çalistiklarini anlatan Bulut, söyle konustu: 

"Çagimiz internet çagi, internet üzerinden alisverisin önemi pandemi ile birlikte biraz daha artti. Dileyen herkesin, Türkiye'nin her kösesinden Gökçeada Kuzusu Eti'ne ulasabilmesi için zincir marketlerin yani sira internette satisinin olmasi gerektigini düsündük ve bu yönde çalismalarimiza agirlik verdik. Gökçeada Kuzusu artik bu sayede daha çok taniniyor, daha çok talep görüyor. Yakin zamanda herkes çok daha iyi taniyacak. Bundan sonraki süreçte de birlik yetkilileri ve Gökçeada Kuzusu yetistiricileri ile birlikte bölgede yaptigimiz çalismalarla reklam ve tanitimlara devam edecegiz."