Gönüllü Yasam Sevinci Birimi katkilarinizi bekliyor "SIZIN IÇIN FAZLA OLAN BASKA BIRININ IHTIYACI OLABILIR”

Ödemis Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü bünyesindeki "Gönüllü Yasam Sevinci” birimi, ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere hayirseverlerin bagislarini bekliyor.

Gündem 26.01.2021 17:27:58 0
Gönüllü Yasam Sevinci Birimi katkilarinizi bekliyor "SIZIN IÇIN FAZLA OLAN BASKA BIRININ IHTIYACI OLABILIR”

Izmir Büyüksehir Belediyesi ile birlikte pandemi günlerinde Ödemisli ihtiyaç sahiplerine yardim elini uzatan Ödemis Belediyesi, son günlerde mobilya ve ev esyasi konusunda yardim taleplerinin fazla olusu nedeniyle Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü bünyesindeki “Gönüllü Yasam Sevinci” birimine Ödemislilerin katkilarini bekliyor. 

“Sizin için fazla olan baska birinin ihtiyaci olabilir” anlayisiyla giysiden ayakkabiya, firindan bulasik makinesine, koltuk takimindan hali ve yorgana dek bagislari kabul eden Ödemis Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, bagislanan esya ve diger ürünlerin kontrollerini yapip, bakimlarini gerçeklestirdikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulastiriyor.

Belediye sinirlari içinde ikamet eden ve sosyal yardimlardan yararlanma hakkina sahip bulunan vatandaslara gida, yakacak, giyecek, temizlik, egitim malzemesi ve kirtasiye, ev esyasi, beyaz esya, mutfak esyasi, mobilya, elektronik, oyuncak, ilaç, tibbi araç-gereç ile iyilestirme amaçli protez araç-gereçleri gibi yardimlarda bulunan Ödemis Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne son dönemde özellikle mobilya ile ilgili yogun talepler gelirken bu taleplerin karsilanabilmesi için Ödemisli hayirseverlerin katkilari büyük önem tasiyor.

Bir telefon kadar yakin: 0 232 544 20 30

Hayirseverler ihtiyaç fazlasi her türlü ev esyasi ya da malzemelerini Gönüllü Yasam Sevinci birimine getirip bagislayabildikleri gibi hayirseverlerin 0 232 544 20 30 numarali telefondan yetkilere bildirmesi durumunda yardim malzemeleri ekipler tarafindan evden alinabiliyor. Eski otogarda bulunan Ödemis Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ofisinde de yardim talebi ve bagislarla ilgili basvuru islemleri gerçeklestiriliyor.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °