GREKOROMEN GÜRES MILLI SPORCULARI ALIAGA'DA KAMPTA

GELECEGIN SAMPIYON GÜRESÇILERI ALIAGA'DA KAMPTA

Spor 27.08.2021 15:06:33 0
GREKOROMEN GÜRES MILLI SPORCULARI ALIAGA

Antalya'da düzenlenen Grekoromen Minikler Türkiye Güres Sampiyonasi’nda kendi sikletlerinde dereceye giren sporcular Aliaga’da kamp yapiyor. Yeni Sakran’da kampa giren sporcular minder antrenmanlarini Aliaga Belediyesi’ne ait Aliaga Gençlik Merkezi’nde yapiyor. Milli Sporcular ve Türkiye’nin dört bir yanindan seçilen milli takima aday minik sporcular kampta hem dinlenip hem de yogun bir antrenman programina katiliyor.

ALIAGA BELEDIYESI’NDEN MILLI SPORCULARA SÜRPRIZ

Aliaga Belediyesi, Aliaga Gençlik Merkezi’nde yapilan son antrenmanda minik sporculara bir sürpriz yapti. Aliaga Belediye Baskan Yardimcisi Hakan Simsek ve Aliaga Belediyesi Personel A.S Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Ali Özkurt Aliaga Gençlik Merkezi’nden sporculari ziyaret ederek hem basari diledi hem de milli sporculara hediyeler verdi.

Iki haftadan bu yana Yeni Sakran’da kamp yapip minder antrenmanlarini Aliaga Gençlik Merkezi Güres Salonunda sürdüren Grekoromen U13 Küçük Minikler Güres Milli takimi sporculari ve aday sporculari hirslari ve güçleriyle dikkatleri çekti.

BU ÇOCUKLAR GELECEGIN OLIMPIYAT SAMPIYONLARI OLACAK

U13- U15 Grekoromen Güres Milli takimlari Teknik Direktörü Suat Aydin, Aliaga’da her detayi düsünülmüs ve bütün olanaklari saglanmis kosullarda çalistiklarini belirterek ev sahipligi ve aldiklari hizmetlerden dolayi Aliaga Belediye Baskan Serkan Acar’a tesekkür etti.

Teknik Direktör Suat Aydin,  “Bizim buradaki ikinci kampimiz. Geçtigimiz yillarda oldugu gibi yeniden Aliagamizda kampimizi yaptik. Aliaga gerçekten hizmet ve salon bakimindan oldukça iyi bir yer. Belediye Baskanimiz Sayin Serkan Acar bizleri ekibini bizlerle bulusturarak bizi onurlandirdi. Sporcu çocuklarimiza verdigi hediyelerle çok mutlu olduk. Buradaki çocuklar Türk güresinin gelecegi. Onlarin ilerde Avrupa Olimpiyat sampiyonu olmasi için bizler de elimizden gelen katkiyi vermek için buradayiz. Gençlik ve Spor ilçe Müdürlügümüze ve Belediyemize çok tesekkür ediyoruz. Gelecekte buradaki çocuklarin hepsini bir gün televizyonlarda dünya ve olimpiyat sampiyonu olarak görmek nasip olur insallah hepimize.” diye konustu.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °