GÜMRÜKÇÜ AIESEC'LI GENÇLERE EVINI AÇAN AILELER ILE BULUSTU.

Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, uluslararasi gençlik organizasyonu AIESEC programiyla ilçeye gelen gençleri evlerinde misafir eden Çiglili ailelerle bir araya geldi.

Güncel 6.04.2021 21:13:16 0
GÜMRÜKÇÜ AIESEC

Çigli Belediyesi ile Izmir AIESEC Dernegi arasinda imzalanan protokol kapsaminda kente gelen 15 yabanci genç iki ay boyunca konusma kulübü, spor kulübü, saglik isleri ve kres projelerinde görev aldiktan sonra ülkelerine döndü. Baskan Utku Gümrükçü, bu süreçte gençleri gönüllü olarak evlerinde agirlayan ailelerle; ev sahipliklerinde yasadiklari deneyimleri paylasmak, ortak yapilacak çalismalara yönelik fikir alisverisinde bulunmak ve gösterdikleri misafirperverlik için tesekkür etmek amaciyla Akvaryum Kafe Restoran’da düzenlenen etkinlikte bulustu. 

Baskan Gümrükçü: “AIESEC ile is birligimiz sürecek”

Kültürler arasi iletisimin saglanmasi adina AIESEC programini önemsediklerini ifade eden Baskan Gümrükçü, “Çigli Belediyesi olarak AIESEC programina önem veriyoruz. Geçtigimiz yillarda da AIESEC ile birçok farkli ülkeden gençleri kentimizde agirladik. Son olarak 2019-2020 dönemine yönelik Izmir AIESEC Dernegiyle imzaladigimiz protokoller dogrultusunda yabanci ülkelerden gençler kentimize gelerek iki aylik bir süreç sonrasinda ülkelerine döndüler. Gençler ile birlikte çok verimli projeleri hayata geçirdik. Bu süreçte gösterdikleri misafirperverlik ile Belediyemize destek olan Çiglili ailelerimizle düzenledigimiz kahvaltida bir araya geldik. Yasadiklari tecrübeleri kendilerinden dinledik. Bundan sonraki süreçte yapilabilecek projelerle ilgili fikir alisverisinde bulunduk. Tüm ailelerimize bir kez daha tesekkür ediyorum. Kentimizin tanitimina ve marka degerine büyük katkisi olacagini düsündügümüz AIESEC ile is birligi çalismalarimiza bundan sonraki süreçte de devam edecegiz” dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °