HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlügünün 5 günlük hava durumu tahminine göre pazar günü, Marmara'nin tamami, Ege'nin bir bölümü ve Bati ile Orta Karadeniz'de yagisli hava etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan son degerlendirmelere göre bugün yurt genelinde yagis beklenmiyor. Yurdun kuzeybati kesimlerinin yer yer parçali bulutlu, diger yerlerin az bulutlu ve açik geçecegi tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Bati ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde sis ve pus olayi bekleniyor.

Hava sicakliginin kuzey ve iç kesimlerde 2-4 derece artacagi, diger yerlerde önemli bir degisiklik olmayacagi, yurt genelinde mevsim normalleri civarinda seyredecegi tahmin ediliyor. Rüzgarin genellikle güneyli, Akdeniz kiyilari ile güneydogu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sira orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 Günlük hava tahmini

Meteorolojinin 5 günlük hava durumu tahminine göre pazar günü, Marmara'nin tamami, Ege'nin bir bölümü ve Bati ile Orta Karadeniz'de yagisli hava etkisini gösterecek, pazartesi ve sali günü yurdun dogu kisimlarinda karla karisik yagmur ve kar bekleniyor.