HAMDI ERDEM "GIDECEGI YERI BILMEYEN YELKENLIYE, RÜZGAR BILE YARDIMCI OLAMAZ”

ALTO seçimlerine günler kala Aliaga Ramada Otel'de Hamdi Erdem ve ekibi kahvaltida basin ile 9 Ekim'de bir araya geldi

Gündem 9.10.2022 14:36:08 0
HAMDI ERDEM "GIDECEGI YERI BILMEYEN YELKENLIYE, RÜZGAR BILE YARDIMCI OLAMAZ”

ALTO seçimlerine günler kala Aliaga Ramada Otel’de Hamdi Erdem ve ekibi kahvaltida basin ile 9 Ekim’de bir araya geldi. 12 Eylül’de Yapilacak seçimlerde Aday olan Hamdi Erdem, Yaklasan seçim öncesi Yönetim Kurulunu olusturan komiteler ile bir araya gelerek gövde gösterisinde bulundu. Genç ve dinamik bir kadro ile hazirliklarini sürdüren Erdem, Mavi Listeden tekrar aday olan Ömer Ertürk’ün 6 Ekimde basina yaptigi açiklamada,  ”Biz bu yelkeni açtik ama yelkenin rüzgarlarini siz sahada öyle bir doldurdunuz ki, bizim yelkenin nerede duracagindan haberimiz bile yok.” Sözüne cevaben Hamdi Erdem,” Gidecegi yeri bilmeyen yelkenliye rüzgâr bile yardimci olamaz” söylendigine dair yorumlar olusmaya basladi. 


BIZLER, HEDEFLERIMIZ, VIZYONUMUZ, CESARETIMIZ VE PROJELERIMIZ ILE DEGISIME HAZIRIZ

Kahvalti öncesi yapilan basin açiklamasindan Hamdi Erdem, “Hanimefendiler, Beyefendiler, çok saygi deger katilimcilar,

 Basinimizin çok degerli mensuplari, 

Sizlere hos geldiniz diyor, sizleri saygiyla selamliyorum

Dünya ve Türkiye ekonomisi yeni bir döneme girmis bulunmakta. Bu dönemde kendini yenilemeyen hiçbir kurum veya kurulus islevlerini dogru, Üretken, verimli olarak yerine getiremez, basarili olamaz.

Klasik, pasif, sorunlari çözmek yerine öteleyen, Yönetim anlayislarinin, hiçbir yarari olamaz. Çünkü ‘’Gidecegi yeri bilmeyen yelkenliye, rüzgarlar bile yardimci olamaz.”

Arkadaslarimizla zamanin ve çagin gereklerine uygun. Degisime ve yeniliklere açik, isbirligi ve katilimi önde tutan yönetim anlayisiyla yola çiktik. En büyük gücümüz, sizler olacaksiniz. Sizlerin fikir ve önerileriyle, bizlerin deneyim ve yenilikçi gücüyle, aldigimiz sorumluluklari, yerine getirerek, birlikte yönetimle Aliaga’mizin ve ülkemizin ekonomisine katki sunmak için var gücümüzle çalisacagiz.

Sorunlari ötelemek ve mazeret üretmek için degil, Üyelerimizin, istekleri ve dilekleri dogrultusunda, ticari faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve proje bazli çalismalar, yapmak için geliyoruz.

 Arastiracagiz, üyelerimizi bilgilendirecegiz. ARGE çalismalarimizla üyelerimizin tesvik uygulamalarindan en yüksek ölçüde, yararlanmasini saglayacagiz. Kamu Kurum ve kuruluslariyla, isbirligi ve Koordinasyon içinde, Üyelerimizin, ulusal ve uluslar arasi ticaretlerinde, öncülük yapacak, sorunlarini çözmekte, yanlarinda olacagiz.

Sari liste olarak, Aliaga Ticaret Odasi Seçimlerinde adayiz.  Biz, sizlerle birlikte güçlüyüz. Birlikte basaracagiz. Bize inanin ve bize güvenin.      Sandiklardan çikacak, sari listenin isigi tüm Aliaga, mizi aydinlatacak.

“Yönetim anlayisimizin temeli, üyelerimizin haklarina saygi, her platformda üyelerimizin haklarini korumak ve hak arayislarinda yanlarinda olmaktir.

Biz, merkezinde üyelerimizin oldugu, yeni, dinamik ve akilci yönetim anlayisiyla çalismalarimizi yürütecegiz.

Bizler, hedeflerimiz, vizyonumuz, cesaretimiz ve projelerimiz ile degisime haziriz.

Bölgenin ve hatta ülkemizin, en önde gelen Aliaga Ticaret Odamizin bu büyük gücünü, tüm üyelerimize hissettirecek bir döneme hazir olun. 

Sizlerin gücü odamizin gücüdür. Bu gücü artik siz de yaninizda hissedeceksiniz.

Bunu hep birlikte basaracagiz" dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °