HAMPTON BY VE ALIAGA TICARET ODASI'NDAN ISBIRLIGI PROTOKOLÜ

HAMPTON BY VE ALIAGA TICARET ODASI

Aliaga Ticaret Odasi (ALTO), Hampton By Hilton Aliaga Oteli ile üyelerinin konaklama ve otelin birçok imkanlarindan yararlanabilmesi için indirim protokolü imzaladi.

Egitim kurumlari basta olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteren firmalarla indirim anlasmasi yapan Aliaga Ticaret Odasi, son olarak Hampton By Hilton Aliaga Oteli ile indirim anlasmasi imzaladi.

ALTO binasindaki protokol törenine Aliaga Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk ile Hampton By Hilton Aliaga Oteli Genel Müdürü Ferhat Keles katildi.

ALTO ÜYELERI ULUSLARARASI STANDARTTA HIZMET ALACAK

Imzalanan indirim protokolü kapsaminda, Oda üyeleri ve üyelerin misafirleri Hampton By Hilton Aliaga Oteli’nin konaklama, restoran, toplanti ve çalisma salonlarinin kullanimindan yüzde 15 indirimli olarak faydalanabilecekler.

Üyelerinin islerini gelistirmeleri için yaptiklari faaliyetlerin yani sira, sosyal ihtiyaçlarina yönelik faaliyetler de gerçeklestirmeye çalistiklarini söyleyen Aliaga Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk, “Aliaga olarak sanayi ve ticaret sehri oldugumuz için üyelerimizin yurt içi ve yurt disindan istigal alanlari ile ilgili misafirleri gelmekte. Ayrica bölgemizde yüksek standartta toplanti ve çalisma ofisleri ihtiyaci da bulunmakta Bu noktada gerek üyelerimizin gerek te üyelerimizin misafirlerinin Hampton By Hilton Aliaga Oteli’nin sagladigi çesitli hizmetlerden indirimli olarak faydalanmalarina yönelik protokolü hayata geçirdik. Üyelerimiz ve misafirleri uluslararasi standartta birçok hizmeti indirimli olarak alacaklar” dedi.