Tarih: 27.12.2021 09:44

HAMZA DAG KINIK ILÇESINI ZIYARET ETTI

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretine ilk olarak Kinik Belediye Baskanligi ile baslayan Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi Izmir Milletvekili Hamza Dag, Belediye Baskanligi ziyareti sonrasi Izmir Gençlik ve Spor Il Müdürü Murat Eskici ile birlikte yapimi tamamlanan Gençlik Merkezini ziyaret ederek, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ile istisarelerde bulundu. 

Baskan Dogruer, ”Gençlik merkezi ve hali sahalarda, Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü ve Belediye Spor Müdürlügü arasinda yapilacak isbirligi protokolüyle, “Degerli Zamanlar Egitimleri” çok daha verimli bir sekilde verilecektir. Gençlik spor yatirimlari için, Sayin Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Kasapoglu’na ve tüm yatirimlarda emegi olan Ak Parti Genel Baskan Yardimcimiz Izmir Milletvekili Hamza Dag ve emegi geçenlere tesekkürlerimi iletiyorum.” dedi.


Izmir Milletvekili Dag, Kinik ziyaretinde Bademalan mahallesinde maden kazasindan dolayi yarali olan Idris Sari’nin hayrina katilim saglayip, ardindan Örtülü mahallesi kadinlarinin el emegi ile ikramlarda bulundugu alanda örtülü mahallesi halkiyla bir araya geldi. Örtülü Mahallesinde Hali saha yapilacak araziyi yerinde inceleyerek ziyaretini tamamlayan Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi Izmir Milletvekili Hamza Dag, “Bizleri burada sevgiyle agirlayan vatandaslarimiza ve Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer’e tesekkürlerimi sunuyorum” dedi. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —