HAMZA DAG KINIK'TA ÜRETICILERLE BIRLIKTE KIRAZ TOPLADI

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Izmir Milletvekili Hamza Dag Kinik Yayla Köy'de tarim sezonuna bereket dilemek için geleneksel olarak düzenlenen köy hayrina katildi. Köy hayrina katilan Hamza Dag köylüler ile beraber kiraz hasadi yapti.

Yerel 20.06.2022 10:00:21 0
HAMZA DAG KINIK


 AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Izmir Milletvekili Hamza Dag Kinik Yayla Köy’de tarim sezonuna bereket dilemek için geleneksel olarak düzenlenen köy hayrina  katildi. Köy hayrina katilan Hamza Dag köylüler ile beraber kiraz hasadi yapti.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Izmir Milletvekili Hamza Dag ve Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer’in katilim sagladigi, birlik ve beraberligin simgesi haline gelen köy hayri, okunan mevlit ve dualarin ardindan köy meydaninda kurulan sofrada verilen ikramlar ile birçok davetliye ev sahipligi yapti.


YAYLA KÖY KIRAZ BAHÇELERI ZIYARET EDILDI

Birlik ve beraberligin simgesi haline gelen köy hayrinda vatandaslarla bir araya gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Izmir Milletvekili Hamza Dag ve Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer Kiraziyla meshur Yayla Köy ’ün Kiraz Bahçelerini ziyaret ederek, üreticilerle sohbet etti.

Üreticilerle birlikte hasat yapan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Izmir Milletvekili Hamza Dag, “Kinik’in verimli topraklarinda yetisen ürünlerin kalitesi gözler önünde. Üreticilerimizin sevgiyle ve emekle yetistirdikleri ürünlerin bol bereket getirmesini diliyorum” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °