HAVA SICAKLIKLARI DÜSÜYOR

Mevsim normalleri üzerinde süren hava sicakliklari hafta ortasina dogru düsüyor.

Gündem 8.11.2021 10:27:26 0
HAVA SICAKLIKLARI DÜSÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlügünün 5 günlük hava tahminine göre çarsamba gününden itibaren sicakliklar düsecek. Sicakliklarin düsmesiyle Marmara'nin dogusu, Karadeniz ve Dogu Anadolu'da yagis bekleniyor. Yagislar, Dogu Anadolu'nun kuzey ve dogusunda yer yer karla karisik yagmur ve kar seklinde olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan son degerlendirmelere göre; ülke genelinde bugün yagis beklenmiyor. Ülkemizin kuzeybati kesimlerinin yer yer çok bulutlu, diger yerlerin parçali ve az bulutlu geçecegi tahmin ediliyor. Kuzey ve iç kesimlerde yer yer yogun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Pus ve sise karsi uyari

Ülkenin kuzey ve iç kesimlerde yer yer yogun olmak üzere sis ve pus hadisesi beklendiginden meydana gelebilecek olumsuzluklara karsi ilgililerin ve vatandaslarin dikkatli ve tedbirli olmalari gerektigi belirtildi.


Sicakliklar düsüyor,kar geliyor

Çarsamba günü hava sicakligi mevsim normalleri civarina düsecek. Marmara'nin dogusu, Karadeniz ve Dogu Anadolu'da yagis bekleniyor. Yagislar Dogu Anadolu'nun kuzey ve dogusunda yer yer karla karisik yagmur ve kar seklinde olacak.

Persembe günü Dogu Karadeniz, Dogu Anadolu'nun dogusu ile Güneydogu Anadolu Bölgesi'nin dogusunda karla karisik yagmur ve kar yagisi bekleniyor.

Bazi illerimizde hava durumu ise söyle;

Istanbul 19°C

Izmir   27°C

Ankara 21°C

Antalya  25°C

Sivas  17°C

Zonguldak  22°C

Trabzon   18°C

Kars 13°C

Diyarbakir  24°C











Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °