Tarih: 15.02.2021 20:48

Hayalindeki is firsatini kovalayan gençlere Kariyer.net'ten Staj Günleri

Facebook Twitter Linked-in

‘O kahraman stajyer, benim” diyen gençler  bu etkinligi kaçirmasin!

Üniversiteden mezun olmadan önce is dünyasini tanimak, nasil bir kariyer istedigini bilmek, bu çerçevede mesleki yetenegini gelistirmek, gençlerin is hayatina birkaç adim önde baslamasina yardimci oluyor. 

Kariyerlerinin ilk basamaklarinda olan gençlerin yaninda yer alarak onlari basarili bir kariyer için yönlendirmeyi amaçlayan Kariyer.net, bu amaçla düzenledigi etkinlikler dizisine ‘Staj Günleri’ ile devam ediyor. Her gün 600 bin adaya ev sahipligi yapan, Türkiye'nin en çok is aranan sitesi olan Kariyer.net, üniversite ögrencilerini, onlarca sirketin sundugu staj imkanlari hakkinda bilgilendirmek ve akillarindaki sorulara cevap bulabilmelerini saglamak amaciyla 22-23 Subat tarihlerinde Staj Günleri düzenliyor. 

Online ve ücretsiz

Online olarak gerçeklesecek olan Staj Günleri’nde katilmak isteyenler; 30’dan fazla sirketin insan kaynaklari yöneticileriyle tanisma ve birebir sohbet etme firsati yakalayacak. Bir yandan akillarindaki tüm sorularin cevaplarini alirken, diger yandan seminerler ve canli yayinlara katilarak, alaninda uzman kisilerin tecrübelerini dinleme imkani bulabiecekler. 

Ücretsiz olarak düzenlenecek Staj Günleri’ne katilmak için http://tr.kariyer.net/staj-gunleri-2021/ adresindeki formu doldurmak yeterli olacak.

 Kariyer Günleri yogun ilgi gördü

Kariyer.net, üniversite ögrencilerini henüz kariyerlerine baslamadan sirketlerle bulusturmak için son olarak 8-9-10 Aralik tarihlerinde Kariyer Günleri düzenledi. Sirket yöneticileriyle tanisarak karsilikli sohbet edebilme firsatini yakalamak isteyen üniversiteliler ve yeni mezunlar etkinlige yogun ilgi gösterdi. Kariyer Günleri’ne, 39 sirketin yöneticisi ve 26.527 üniversite ögrencisi katildi, toplam 150.000 ziyaret gerçeklesti. 


 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —