Tarih: 12.05.2022 15:05

HAZINE VE MALIYE BAKANI NEBATI GIDA SEKTÖR TEMSILCILERI ILE BULUSTU

Facebook Twitter Linked-in

Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programi kapsaminda Istanbul'da sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Besiktas'ta bulunan Dolmabahçe Çalisma Ofisi'nde düzenlenen toplantiya gida, beyaz esya, yapi malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren is dünyasi temsilcileri katildi.

Bakan  Nebati, enflasyonla mücadele kapsaminda gida sektöründe faaliyet gösteren yem, kirmizi et, beyaz et ve yumurta üreticileriyle görüstü. Toplantinin ardindan kendi sosyal medya hesabindan açiklama yapan Nureddin Nebati, "Vatandaslarimiza rahat bir nefes aldirmak amaciyla uyguladigimiz KDV indirimlerine ek olarak firmalarimizin da fiyat politikalarinda cesur adimlar atmasi konusunda mutabik kaldik" dedi.

Politikalarimizin merkezine aldigimiz, en temel önceligimiz olan enflasyonla mücadele kapsaminda gida sektöründe faaliyet gösteren yem, kirmizi et, beyaz et ve yumurta üreticisi firmalarin temsilcileri ile bir araya gelerek yapici ve verimli bir görüsme gerçeklestirdik. pic.twitter.com/NadEsvnq5a

— Dr.Nureddin NEBATI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —