Tarih: 16.05.2021 12:36

Hem bayramlasti, hem müjde verdi

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bayrami’nin 3. gününde Ignedereli hemsehrileri ile bayramlasan Belediye Baskani Aydin Pehlivan, “Baslatacagimiz projelerle, dogasi ve tarihi kültürü ile ünlü Ignedere’yi, cazibe merkezi haline getirecegiz” dedi.

Menemen Belediye Baskani Aydin Pehlivan, Ramazan Bayrami’nin 3. gününde Ignedere Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaslarin bayramlarini kutladi.  Yöre halkindan büyük ilgi gören, çay ve kahve ikramlarini geri çevirmeyen Baskan Pehlivan, Ignedere Mahalle Muhtari Kadir Çiftçi’den de sorun ve talepleri ile ilgili bilgiler aldi. 

HIZMETTE AYRIM YOK

Merkez ya da kirsal ayirt etmeden Menemen’in dört bir yanini ihya etmeye yönelik çalismalar yapacaklarini dile getiren Baskan Pehlivan, “Bizim asil düsüncemiz köylerimizi, vatandaslarimizin refah içerisinde yasayabilecekleri, köyden kente degil, kentten köye göçün yasandigi birer cazibe merkezleri haline getirmek. Bu kapsamda özellikle Ignedere’de butik turizme uygun hale getirilmesi konusunda bazi çalismalarimiz olacak” dedi.

Ignedere’nin tarim ve turizm anlaminda önemli bir potansiyeli oldugunu ifade eden Baskan Pehlivan, “Ignedere adeta cennetten bir köse. Burayi, vatandaslarimizin dogal ürünler ile kahvalti yapabilecegi, köylümüzün ürettigi organik ürünleri satin alabilecegi ve doga yürüyüsleri yapabilecegi bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçliyoruz. Biz bu konuda üzerimize düseni yapmak için çalismalara basliyoruz. Sokaklarimizi düzenlenip, duvarlari yenileyecegiz. Eski köy evlerinin renovasyonu ve tarihi çesmenin restorasyonunu yaparak vatandaslarimizin begenisine sunacagiz. Ümit ediyorum ki projelerimiz Menemenimize çok yakisacak” diye konustu. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —