Her kapiyi çaliyor, Her gönle giriyoruz

Her kapiyi çaliyor, Her gönle giriyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Izmir Il Baskani Veysel Sahin, "Salgin dolayisiyla zor günler geçiren halkimizin ve Esnafimizin yaninda olmak maksadiyla Ramazan ayinda geleneklerimize uygun olarak her ilçemizde bir kampanya baslattik. Her kapiyi çala

MHP Izmir il baskani Veysel Sahin’in baslattigi “Her kapiyi çalacagiz, her gönüle girecegiz” kampanyasi 30 ilçede devam ediyor. Alan elin veren eli görmedigi kampanyada su ana kadar 50 bin aileye ulasildi. Her ilçede muhtarliklar ve teskilatlara ait dar gelirli ailelerin listelerinden yola çikarak yardim çalismalarini sürdüren MHP Izmir Il teskilati kampanyayi bayrama kadar sürdürecek.

Pusulamiz Liderimizdir

Yapilan çalismalar ile ilgili bilgi veren MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, “Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin biz Türk Milliyetçilerine çizdigi yoldan yürümeye gayret ediyoruz. Liderimizin ifadelerini bir yol haritasi ve pusula olarak görüyor, emirlerine göre hareket ediyoruz. Muhterem Liderimiz geçen haftaki grup konusmasinda, “Dar gelirli vatandaslarimizi gözeterek; esnafimizin, çiftçimizin, küçük ve orta ölçekli isletmelerimizin talep ve hassasiyetlerini mümkün mertebe dikkate alarak bugünkü darbogazdan çikabiliriz. KOVID-19’un tasallutundan kurtulabilmek için seferberlik içinde hareket etmeliyiz. Dayanismanin, duyarliligin, empatinin, yardimlasmanin güzelliklerini hep birlikte göstermeliyiz.” Sözlerinden hareketle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yönümüzü liderimize döndük, baktigi yeri hedef kabul ettik hep birlikte yürüyoruz.” Açiklamasini yapti.

Esnafimiza da destek oluyoruz

“Zaten her zaman insanimizin yanindayiz. Her an ihtiyaci olan tüm hemsehrilerimizin hizmetindeyiz. Bu çalismalarimiz Ramazan ayi dolayisiyla daha da mana kazandi. Su ana kadar elli bin aileye ulasmis durumdayiz.” diyerek sözlerini sürdüren Il Baskani Veysel Sahin, “Esnafindan alisveris yapilan, alan elin veren eli görmedigi, degerlerimize ve törelerimize uygun sekilde dagitimin yapildigi bu kampanyada emegi geçen tüm teskilat mensuplarimiza ve hayirseverlere tesekkür ederiz. Cenab-i Allah razi olsun.” Ifadelerini kullandi.

Yanlarinda MHP Var

Izmir’de hiç kimsenin kendini yalniz ve kimsesiz hissetmemesi gerektigini de sözlerine ekleyen Il Baskani Sahin, “tüm hemsehrilerimize bir telefon kadar, bir mesaj kadar yakiniz. Ihtiyaç duyan her vatandasimizin yanindayiz. Zor günleri dayanismayla ve birbirimize destek olarak asacagiz” dedi.