Hidrosefali hastasi Aleyna'ya Haluk Levent moral verdi

Izmir'de bir hastanede beyinde sivi toplanmasi olarak bilinen hidrosefali hastaligi nedeniyle tedavi gören 16 yasindaki genç kiza sanatçi Haluk Levent moral ziyaretinde bulundu.

Gündem 12.01.2021 14:20:17 0
Hidrosefali hastasi Aleyna

Izmir'de bir hastanede beyinde sivi toplanmasi olarak bilinen hidrosefali hastaligi nedeniyle tedavi gören 16 yasindaki genç kiza sanatçi Haluk Levent moral ziyaretinde bulundu.

Bayrakli ilçesinde yasayan Aleyna Benli, 4 yil önce geçirdigi trafik kazasi sonrasi Saglik Bilimleri Üniversitesi Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesinde tedavi altina alindi.Bu sirada beyinciginde tümör tespit edilen ve beyinde sivi toplanmasi olarak bilinen hidrosefali hastaligi teshisi konulan genç kiza, daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesinde sivinin tahliyesini saglayan sant tedavisi uygulandi.Tedaviye yanit vermeyen Benli, 10 ameliyat geçirmesine ragmen sagligina kavusamadi.Yasamini yataga bagimli sürdüren ve konusamayan Benli'yi, Ahbap Dernegi Genel Baskani ve sanatçi Haluk Levent ziyaret etti.Haluk Levent, annesi Kiymet Delibas'tan durumuyla ilgili bilgi aldigi genç kiza, yataginin basinda sevdigi sarkilari söyledi, bir an önce iyi olmasi temennisinde bulundu.

"Yeter ki o iyi olsun"

Anne Kiymet Delibas, hastane önünde AA muhabirine yaptigi açiklamada, kazanin ardindan gerçeklestirilen kontrollerde kizinin beyinciginin altinda dogustan bir tümör belirlendigini, bunun verdigi baskiyla da beyninde sivi toplandigini anlatti.Kizinin vücudunun 5 aydir uygulanan tedavilerin hiçbirini kabul etmedigini aktaran Delibas, "Artik hiç konusamiyor ve yemek yiyemiyor." diye konustu.Kiziyla ilgilendigi için çalistigi is yerinden de ayrildigini söyleyen Delibas, geçen gün kizinin basindayken kalp krizi geçirdigini ve bir süre ayni hastanede tedavi gördügünü ifade etti.

Kizini zor günlerinde Ahbap Dernegi ile sanatçi Haluk Levent'in yalniz birakmadigini anlatan Delibas, sunlari kaydetti:"Kizimin iyilesmesi için her seyi yapmaya hazirim. Yeter ki o iyi olsun. Bana tekrar 'anne' diyerek sarilmasini özledim. Kizimi kaybetmek istemiyorum. Haluk Levent, kizimi sürekli hastanede ziyaret ediyor. Ona sarkilar söylüyor. O bizim en büyük destekçimiz. Istanbul'da kizimin tedavisiyle ilgilenen bir doktor oldugunu ögrendim ama bizim imkanlarimiz el vermiyor. Haluk Levent yardimci olacagini söyledi. Bir umuttur, insallah olur."


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °