HÜSNÜ SENLENDIRICI DOGDUGU TOPRAKLARI UNUTMADI

Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Senlendirici, Kinik Belediyesinin düzenlemis oldugu Kinik Yayakent Mahallesi gönül sofrasi iftarina katilim sagladi.

Yerel 26.04.2022 11:55:52 0
HÜSNÜ SENLENDIRICI DOGDUGU TOPRAKLARI UNUTMADI

Kinik Belediyesi tarafindan düzlenen 2000 kisinin katilim sagladigi Kinik Yayakent Mahallesi gönül sofrasi iftarina ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Senlendirici katilim saglayarak sevenleriyle bir araya geldi.

Kinik Yayakent Mahallesinde ikamet eden ünlü klarnet virtüözü Senlendirici, çiftliginde zeytin bahçesi ve dogal tarim ile ilgilenerek ayni zamanda her yil çiftliginde 150 klarnet ögrencisine klarnet kampi düzenliyor.

“DOGDUGU TOPRAKLARI UNUTMADI”

Dogdugu topraklari unutmayan ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Senlendirici’ye tesekkürlerini dile getiren Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Sanatçi toplumun aynasidir. Dogdugu topraklari ve yasadigi cografyayi unutmayan mütevazi dostumuz, kardesimiz, Hüsnü Senlendirici’ye tesekkürlerimi sunuyorum. Burada hemserilerimizle gönül sofrasinda bir araya geldik. Sevgi ve samimiyetin yer aldigi nice gönül sofralarinda bir araya gelmeyi diliyorum” dedi.

Birlik ve beraberligin en içten görüntülerine sahne olan Yayakent Mahallesi gönül softasi iftar programinda, ramazan etkinlikleri kapsaminda, tasavvuf müzik dinletisi esliginde semazen gösterisinin yani sira Yayakent’li minikler içinde çocuk senligi düzenlendi. Çocuklar Hacivat, Karagöz ve masal kahramanlari ile gönüllerince eglenirken, pamuk seker ve misir ikram edildi.

Kinik Yayakent Mahallesinde düzenlenen programa Bergama Ilçe Kaymakami Mahmut Kasikçi, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu, Bergama MHP ilçe Baskani Hasan Hüseyin Engin, Bergama Belediye Meclis üyesi Sercan Akman, Kinik AK Parti Ilçe Baskani Sami Mollaahmet, Meclis üyeleri Tuncay Kalin, Mahmut Sahan, Kinik Ilçe Protokolü, Yayakent Mahallesi Muhtari Nevzat Ates, sivil toplum kurulusu baskanlari ve vatandaslar katilim sagladi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °