Tarih: 04.12.2023 17:39

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN DEPREM İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bursa, Mudanya Kumkaya aaçıklarında yaşanan 5.1 şiddetindeki depreme dair açıklamalarda bulundu. İstanbul, Bursa ve diğer civar illerde; AFAD, Jandarma, Emniyet, UMKE Ekipleri ve diğer görevlilerle yapılan saha taramaları ile birlikte 112’ye gelen ihbarların değerlendirilmesi sonucu an itibari ile olumsuz bir durum yaşanamdığını belirtti.

Bakan Yerlikaya  X sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda;

"Bu sabah 10:42’de Marmara Denizi Gemlik Körfezi-Bursa Mudanya bölgesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Sonrasında en büyüğü 4.5 büyüklüğünde olmak üzere farklı büyüklüklerde 13 artçı deprem ölçüldü.

İstanbul, Bursa ve diğer civar illerde; AFAD, Jandarma, Emniyet, UMKE Ekipleri ve diğer görevlilerle yapılan saha taramaları ile birlikte 112’ye gelen ihbarların değerlendirilmesi sonucu an itibari ile olumsuz bir durum  bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

 

Bu sabah 10:42’de Marmara Denizi Gemlik Körfezi-Bursa Mudanya bölgesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Sonrasında en büyüğü 4.5 büyüklüğünde olmak üzere farklı büyüklüklerde 13 artçı deprem ölçüldü.

İstanbul, Bursa ve diğer civar illerde; AFAD, Jandarma, Emniyet,… pic.twitter.com/doWFxrAMml

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) December 4, 2023




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —