Tarih: 05.08.2022 13:23

Ihtiyaç sahiplerinden sonra Gazi ve Sehit yakinlarina temizlik hizmeti

Facebook Twitter Linked-in

Pandemi nedeniyle hijyenin saglik açisindan ne kadar önemli oldugu bir kez daha ortaya çikarken Seferihisar Belediyesi hizmetlerinde bir ilke imza atti. Artik Seferihisar Belediyesi yasli, engelli ve ihtiyaç sahiplerinden sonra gazi ve sehit yakinlarina da temizlik hizmeti vermeye basladi.

Seferihisar Belediyesi evde sosyal destek birimi çalismalarina bir yenisini daha ekledi. 6 kisilik özel bir ekip kuran Seferihisar Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yasadiklari yerlere yardim elini uzatiyor. 6 bayan personeli istihdam ederek yasli, engelli ve ihtiyaç sahiplerine destek olan Seferihisar Belediyesi artik gazi ve sehit yakinlarinin da yaninda.

Gazi ve sehir ailelerine ücretsiz temizlik projesi baslatan Seferihisar Belediyesi bu çalismasi ile Türkiye’de örnek oldu. 

Seferihisar Belediyesi’nden gazi ve sehit yakinlarina destek!

Ilçede yasayan gazi ve sehit yakinlarina ulasan Seferihisar Belediyesi sosyal destek birimi proje hakkinda kendilerini bilgilendirerek yanlarinda olduklarini anlatiyor. 

Iste sosyal belediyecilik

Temizlik hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaslar için özel bir sistem kuran Seferihisar Belediyesi belirlenen günlerde temizlik ekiplerini gazi ve sehit yakinlarina gönderiyor. Seferihisar Belediyesi ayrica gazi ve sehit yakinlarina özel bir hat olusturdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —