"Iletisim Arastirmalari Sohbetleri”ne yogun ilgi

"Iletisim Arastirmalari Sohbetleri”ne yogun ilgi

Ege Üniversitesi Iletisim Fakültesi ögrencileri "Iletisim Arastirmalari Sohbetleri” kapsaminda bir araya geldi. Ege Üniversitesi Iletisim Fakültesi Halkla Iliskiler Bölümü ögrencileri, moderatörlügünü Doç. Dr. H. Aydan Bilgilier'in yaptigi "Il

Her zaman bilimsellikten yanayiz

Etkinlik kapsaminda konusmaci olarak Türkiye’nin en aktif online istatistik egitimi veren kurumu ISTAR Arastirma & Egitim’in Kurucu Ortagi ve Kantitatif Yöntemler Takim Lideri Murat Bayazit yer aldi. Kurum olarak her zaman bilimsellikten yana olduklarini vurgulayan Bayazit, bilimsel arastirma yöntem ve tekniklerinden bahsetti. Etkinlik boyunca; nicel, nitel ve karma arastirma yöntemlerinin detaylarini ögrencilere aktaran Bayazit, ISTAR Arastirma’nin kurulus hikayesini ve kendi girisimcilik serüveninden de bahsetti. 

Etik degerler isimizin önünde

3 saatten fazla süren etkinlik boyunca, etik degerlerin her meslek grubunda olmasi gerektigini vurgulayan Bayazit, ISTAR Arastirma’nin is süreçlerindeki etik degerlerin öneminden bahsetti. Ayrica yöntem bilim bilgisinin hemen hemen her sektörde uygulandigini belirten Bayazit, etkinlik kapsaminda üniversite ögrencileriyle bir araya gelmekten memnuniyet ve mutluluk duydugunu dile getirdi.