Tarih: 17.05.2022 17:43

IMEAK DTO ALIAGA SUBESI YARISMALARDA DERECEYE GIREN ÖGRENCILERE ÖDÜL TÖRENI DÜZENLEDI

Facebook Twitter Linked-in

IMEAK Deniz Ticaret Odasi (DTO) Aliaga Subesi’nin 2019 yilinda çocuklarda deniz sevgisi ve bilinci olusturmak amaciyla Aliaga Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile birlikte düzenledigi resim, siir ve kompozisyon yarismasi, normallesme sürecine girilmesiyle birlikte yeniden yapildi. Yarismalarda dereceye giren ögrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

IMEAK DTO Aliaga Subesi; siir, resim ve kompozisyon yarismasi düzenledi. Çocuklarda deniz sevgisi ve bilinci olusturmak amaciyla düzenlenen yarismada dereceye giren ögrencilere çesitli ödüllerin yani sira tüm katilimcilara sertifika verildi. Resim, siir ve kompozisyon olarak üç ana dalda düzenlenen yarismada, ilkokul ögrencileri ‘Deniz ve yasam’ konulu resimler, ortaokul ögrencileri de ayni konu içerikli siirlerle yarismaya katilirken, liseler ise ‘Ben deniz olsam’ konu baslikli kompozisyonlarla yarismaya katildi. 188 resim, 78 siir ve 9 kompozisyon ile toplam 275 ögrenci yarismada yer aldi. Yarismanin degerlendirme jürisi, geçtigimiz günlerde toplanarak 3 kategoride düzenlenen yarismada dereceye giren isimleri belirledi. Dereceye giren ögrencilere ödülleri Tüpras Izmir Rafinerisi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle verildi. 


Törene IMEAK DTO Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek’in yani sira; Aliaga Garnizon Komutani Albay Faruk Altun, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Balikçioglu, Aliaga Belediyesi Personel Limited Sirketi Yönetim Kurulu Baskani Mehmedali Özkurt, Ilçe Milli Egitim Müdürü Dr. Erdogan Akyüz, Aliaga Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydogan, Aliaga Liman Baskan Yardimcisi Günhur Sanli, Tüpras Izmir Rafineri Müdürü Arda Yildirim, Aliaga Ticaret Odasi Baskani Ömer Ertürk, IMEAK DTO Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ufuk Yildirim, odanin meclis ve yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, ögrenciler ve ilçe protokolü katildi. Saygi durusunda bulunulup Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan IMEAK DTO Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek törenin açilis konusmasini gerçeklestirdi. 

ADEM SIMSEK, “SOSYAL VE KÜLTÜREL ÇALISMALARIMIZA KALDIGIMIZ YERDEN DEVAM EDIYORUZ”

IMEAK DTO Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek, ödül töreninde yaptigi konusmada, 2019 yilinda IMEAK DTO Aliaga Subesi olarak ilkini gerçeklestirdikleri resim, siir ve kompozisyon yarismasini normallesme sürecine girilmesiyle birlikte yeniden düzenlediklerini söyleyen Baskan Simsek, “Normallesme sürecinde yeni adimlarin atilmasiyla birlikte IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi olarak sosyal ve kültürel çalismalarimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Yaklasik 2 yil kadar ara vermis oldugumuz resim, siir ve kompozisyon yarismamizla çocuklarimiza deniz sevgisi asilamak ve onlara denizlerimiz hakkinda bilgilendirmek istedik.  Bugün bir arada olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Yarismamiza yogun ilgi gösteren ögrencilerimize tesekkür ediyor, egitim hayatlarinda basarilar diliyorum.” dedi.

Simsek’in ardindan konusmasini yapmak üzere kürsüye gelen Ilçe Milli Egitim Müdürü Dr. Erdogan Akyüz ise böylesine anlamli bir yarisma düzenleyen IMEAK DTO Aliaga Subesi Yönetimine tesekkürlerini iletti. Akyüz, yarismada dereceye giren ögrencileri de tebrik ederek basarilar diledi. 

DERECEYE GIREN ÖGRENCILERE ÖDÜLLERI VERILDI 

Yapilan açilis konusmalarinin ardindan ödül törenine geçildi. Siir dalinda 3.’lük ödülü Aliaga TED Koleji 8.sinif ögrencisi Irmak Yildirim’a, kompozisyon dalinda 3.’lük ödülü Mustafa Güngör Çolakoglu Lisesi 10.sinif ögrencisi Siir Hülaki’ye, Resim dalinda 3.’lük ödülü ise Aliaga Sinav Koleji 4. Sinif ögrencisi Melin Deniz Kunucu’yu verildi. Ögrencilere ödülleri Aliaga Garnizon Komutani Albay Faruk Altun ve IMEAK DTO Aliaga Sube Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ufuk Yildirim tarafindan verildi. 


Siir dalinda 2.’lik ödülü Fen Bilimleri Okulu 5. Sinif ögrencisi EfserAbali’ya, kompozisyon dalinda 2.’lik ödülü Özel Egitim Ögrencisi Esmanur Dogan’a, Resim dalinda 2.’lik ödülü Petkim Ilkokulu 4.sinif ögrencisi Simay Gündüz’e verildi.  Ögrencilere ödülleri Aliaga Ilçe Milli Egitim Müdürü Dr. Erdogan Akyüz ile Aliaga Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydogan  tarafindan verildi.

Siir dalinda 1.’lik ödülü Petrokimya Ilkokulu 7.Sinif Ögrencisi Yagmur Düzagaç’a, kompozisyon dalinda 1.’lik ödülü Anadolu Mesleki ve Ticaret Lisesi 11. Sinif ögrencisi Hasan Fatih Erdogdu’ya, resim dalinda 1.’lik ödülü Aliaga Sinav Koleji 4.sinif ögrencisi Duru Aktas’a, verilirken, ögrencilere ödülleri IMEAK DTO Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek tarafindan takdim edildi. 

Yarismalarda mansiyon ve jüri özel ödülüne layik görülen ögrencilere ise ödülleri ilçe protokolü tarafindan takdim edildi. Ödül töreni toplu fotograf çekimiyle son buldu. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —