IMEAK DTO ALIAGA'NIN DÜZENLEDIGI 'DENIZ VE YASAM' YARISMASININ JÜRISI TOPLANDI

IMEAK DTO ALIAGA

IMEAK Deniz Ticaret Odasi (DTO) Aliaga Subesi'nin, çocuklarda deniz sevgisi ve bilinci olusturmak amaciyla Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile birlikte düzenledigi; resim, siir ve kompozisyon yarismasinda dereceye giren isimler belli oldu.

IMEAK DTO Aliaga Subesi’nin çocuklarda deniz sevgisi ve bilinci olusturmak amaciyla düzenledigi ‘Deniz ve yasam’  ve ‘Ben deniz olsam’ konulu resim, siir ve kompozisyon yarismasi degerlendirme jürisi toplandi. Jüri üyeleri, 3 kategoride düzenlenen yarismada dereceye giren isimleri belirledi.  Dereceye girenlere ödülleri IMEAK DTO Aliaga Subesi’nin Mayis ayinda düzenleyecegi törenle verilecek.

Yarismaya Aliaga’da bulunan egitim-ögretim kurumlarindan 275 ögrenciden gelen 188 adet resim, 9 kompozisyon ve 78 siir, jüri üyelerinin yüz yüze katilimlari ile asama asama degerlendirildi. Jüri üyelerinin degerlendirmesi sonucunda 3 kategoride dereceye giren resim, siir ve kompozisyonlar belirlendi. Yarismanin sonuçlari Mayis ayi içerisinde düzenlenecek törenle duyurulacak. Ayrica dereceye giren resim, siir ve kompozisyonlar düzenlenecek olan törende sergilenecek.


Jüri üyelerine katilimlari ve emekleri için tesekkür eden IMEAK DTO Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek, “ 2019 yilinda ilkini gerçeklestirmis oldugumuz resim, siir ve kompozisyon yarismasini bu yil yeniden düzenledik. Pandemi  dolayisiyla yaklasik 2 yil kadar ara vermis oldugumuz resim, siir ve kompozisyon yarismalarimizla çocuklarimiza deniz sevgisi asilamak ve onlara denizlerimiz hakkinda bilgilendirmek istiyoruz. Yarismada dereceye giren ögrencilerimize mayis ayinda düzenleyecek oldugumuz törenle ödüllerini, hediyelerini ve sertifikalarini takdim edecegiz. Ögrencilerimize basarilar diliyor, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. ” Dedi.