Tarih: 27.12.2021 13:27

INDIRIM KERVANINA MIGROS'TA KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Dövizde yasanan yükselis Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in geçtigimiz pazartesi günü kabine toplantisi sonrasinda yaptigi açiklamayla düsüse geçti. Dolar ve Euro'da yasanan düsüs sonrasi yasanan olumlu tablo, marketlerdeki fiyatlara da yansimaya basladi.

Migros açiklamasinda, üreticilerle yogun görüsmeler yaparak indirimli fiyatlarin uygulandigi belirtildi.

Açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Tüketicinin rahatlamasi için girdi düsüsü beklemeden tedarik ettigimiz meyve-sebzelerde kendi kaynaklarimizdan karsilanmak üzere, tüm meyve-sebzelerde bütün magazalarimizda yüzde 10 indirim uygulanmaya baslandi. Ayrica 5 litrelik Migros ayçiçekyagi 109 TL’ye inmis olarak satiliyor. Ürünlere yenileri de eklenmektedir. Tüketicinin yogun ilgi gösterdigi indirimli Dogadan geleneksel Karadeniz çayi 1 kilogram 29,90 TL, Migros Rize çay 1 kilogram 29,50 TL’den, Türk Seker 5 kilogram 26,50 TL’den, 5 kilogram Migros seker 34,90 TL’den satisa devam edilmektedir. Sinangil un 2 kilogram 16,90 TL’den, Tahsildaroglu 500 gram peynir 36,95 TL’den, Migros bal 19,95 TL ‘den, Selpak 24’lü tuvalet kagidi 59,90 TL’den satilmaktadir."

Indirimlerde anahtar konumunda olan üreticilerin, kurlar düsüp stabil oldukça öngörüsünün netlesecegi aktarilan açiklamada, bunun da perakendecilerin fiyatlarina indirim olarak yansiyacagi kaydedildi.

Üreticilerin yaptigi indirimlerin yaninda ambalaj girdisi gibi maliyetlerde kontrol altina alinabilirse indirimlerin daha da etkinlesecegi vurgulanan açiklamada, "Migros’ta üretici ve tedarikçinin indirim yapmasi ile birlikte, tüketicinin alim gücü ve aile bütçesini bir an önce ferahlatmak için un, yag, seker gibi temel ürün ve ihtiyaçlar dahil tüm ürünlerdeki indirimler hiç bekletilmeden ayni gün içinde etiketlere yansitilmaktadir." ifadelerine yer verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —