IPEK SENEM AYDIN YENIAYDA YENI BASLANGIÇLARA DAVET EDIYOR

IPEK SENEM AYDIN YENIAYDA YENI BASLANGIÇLARA DAVET EDIYOR

Egitim ve seminerleriyle farkindalik yaratan Ipek Senem Aydin, yeni ve heyecan verici baslangiçlarin olusmasi için en ideal zamanlardan biri olan yeniay ve yeniayi takip eden haftaya dair önemli bilgiler paylasti.

Kisinin hayatini yaratmasi ve dönüstürmesi için en net zamanlardan biri olan yeniay ve yeniayi takip eden haftaya dair ilham veren noktalara deginen Ipek Senem Aydin, farkindaligi, enerjiyi ve titresimi artirmaya yardimci oluyor. Yaradan’dan ne ve nasil isteneceginin bilinmedigi takdirde kisinin yönsüz bir tekne gibi oradan oraya savrulup duracagini da belirten Aydin, yeniayla birlikte istenilen hedeflere ulasmaya yardimci oluyor.

Bu yeniayin, her yeniay gibi baslangiçlari simgeledigini fakat diger gezegen konumlari nedeniyle zorlu baslangiçlara da ev sahipligi yaptigini belirten Ipek Senem Aydin, bu zorlu durumu asmak için tavsiyelerde bulunuyor. Yeni baslangiçlara yer açmak ve blokajlari kaldirmak amaciyla kisinin hayatindaki bir konunun bitisini gerçeklestirmesi gerektigini açiklayan Aydin, bu sayede beyaz bir sayfa açmanin da mümkün oldugunu belirtiyor. Yeniay süresince farkli bir hayat tarzina geçis yapmak için en önemli unsurlardan birinin daha keskin, soguk ve kararli duygulardan bagimsiz kararlar almak gerektigine vurgu yapan Thetahealing Egitmeni, bu süreçte is, sektör ve kariyer degisimlerine de hazirlikli olunmasi gerektiginin altini çiziyor. Yeniayda yenilenmis bir yasama daha kolay adim atmak için kisinin uzun zamandir hayatinda yürütmek için çabaladigi konulari zorlamamasi gerektiginin de önemine deginen Aydin, bu zorluklarla ugrasmak yerine koparip atmanin da gerekliligini söylüyor ve böylelikle sorumluluklara odaklanip kolayca ilerlenebilecegini belirtiyor. Ipek Senem Aydin, yeniayda his yüklemesi için “Hayatimdaki yeni baslangiçlar için bana hizmet etmeyen alanlari hayatimdan çikartmanin nasil bir his oldugunu biliyorum. Ben buna hazirim” cümlesini tekrar tekrar söylemeyi öneriyor. Bu yeniayin enerjisinden en güzel sekilde faydalanmak için önce aura güçlendirici meditasyon ile aura temizlemeyi tavsiye eden Aydin, sonra da dilekleri imgeleyerek yaratim meditasyonu yapilabilecegine dikkat çekiyor.