Tarih: 27.02.2021 21:30

ISTANBUL-IZMIR KARAYOLUNDA ZINCIRLEME KAZA VE MUCIZE KURTULUS!

Facebook Twitter Linked-in

Ayni istikamette seyreden Duygu A'nin kullandigi otomobil, Onur D'nin idaresindeki otomobil ve Yunus Emre G'nin sürücülügünü yaptigi otomobil, Izmir- Istanbul Otoyolu'nun Manisa'nin Turgutlu ilçesi geçisinde zincirleme kazaya karisti.

2 KISI YARALANDI

Kazada yaralanan sürücüler Yunus Emre G. ile Onur D. olay yerine gelen ambulanslarla Turgutlu'daki hastanelere kaldirildi. Yaralilardan Yunus Emre G'nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

ARAÇ IKIYE AYRILSA DA YARA ALMADAN KURTULDU

Öte yandan kazada Duygu A'nin kullandigi otomobil savrularak bariyerlere çarpti ve ikiye bölündü. Sürücünün kazadan yara almadan kurtuldugu görüldü. Kazayi olay yerindeki polislere anlatan Duygu A. her seyin 10 saniye içinde olup bittigini, aracinin tekerleklerinin yoldaki bir seylere takildigini hissettigini, savruldugunu ve aracinin ikiye bölündügünü, emniyet kemeri ve hava yastiklari sayesinde kazadan burnu bile kanamadan kurtuldugunu söyledi. Duygu A. daha sonra olay yerine yakinlarinin getirdigi otomobile yürüyerek gitti ve bölgeden ayrildi.

BAYRAK HASSSIYETI

Bu arada kaza yerinde ikiye bölünen otomobilden düsen bir Türk Bayragi, olay yerindeki bir trafik polisi tarafindan yerden alindi. Polis memuru, bayragi katlayip öptükten sonra muhafaza altina aldi.(AA)





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —