ISTAR Arastirma Egitim Ücretsiz Seminer Serisine Devam Ediyor

Ölçek Gelistirme ve Uyarlama Süreçlerinde Yasanan Problemler

Kültür Sanat 21.06.2021 16:32:54 0
ISTAR Arastirma Egitim Ücretsiz Seminer Serisine Devam Ediyor

Akademisyenlerin ve lisansüstü ögrencilerin her ay merakla bekledigi ISTAR Arastirma & Egitim gerçeklestirilen ücretsiz olarak verilen seminer serisinin 3. etkinliginin detaylari belli oldu. Düzenlenmesi planlanan “Ölçek Gelistirme ve Uyarlama Süreçlerinde Yasanan Problemler” baslikli seminer, 26 Haziran 2021 saat 20.00’da ISTAR Arastirma & Egitim Danismanlik kurumunun ev sahipliginde online olarak baslayacak. Seminer kapsaminda daha yesil bir Türkiye için etkinlige katilan her 10 kisi adina bir fidan da bagislanacak.

 Türkiye'nin en aktif online istatistik egitimi veren kurumu olan ISTAR Arastirma & Egitim Danismanlik, Kidemli Kantitatif Analist ve Egitmen Reyhan Kaplan’in moderatörlügünde ücretsiz “Ölçek Gelistirme ve Uyarlama Süreçlerinde Yasanan Problemler” konulu seminer düzenleyecek. Konusmaci koltugunda yer alacak olan ISTAR Arastirma Kurucu Ortagi ve Kantitatif Arastirmalar Takim Lideri Murat Bayazit, ölçek gelistirme ve uyarlama süreçlerinde yasanan problemlerden ve çözümlerinden bahsedecek. Seminere ücretsiz olarak https://www.istardanismanlik.com/seminerkayit    adresi üzerinden kaydolabilirsiniz.

 Katilan 5 sansli kisiye istedikleri 1 egitim hediye

“Ölçek Gelistirme ve Uyarlama Süreçlerinde Yasanan Problemler” semineri kapsaminda ISTAR Arastirma & Egitim 5 kisiye de ücretsiz olarak istedikleri 1 egitimi hediye etmeye hazirlaniyor. ISTAR Arastirma & Egitim’inin Instagram hesabi üzerinden yürütülen kampanyanin detaylarina https://bit.ly/35E6qx3   adresinden ulasabilirsiniz.

 Her seminer, onlarca fidan

Seminer kapsaminda Murat Bayazit, daha yesil bir Türkiye için etkinligine katilan her 10 kisi adina bir fidan bagislanacagini belirterek kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin devam ettigini söyledi. Mayis ayinda düzenlenen "Nitel Yöntemler ve Nitel Yöntemlerde Geçerlilik, Güvenilirlik" semineri kapsaminda #DahaYesilBirTürkiyeIçin etkinlikte yer alan katilimcilar adina OGEM-VAK araciligiyla 55, Izmir Bilim ve Teknoloji Parki araciligiyla da 15 olmak üzere toplamda 70 adet fidan bagisinda bulunuldugunu mutlulukla paylasan Bayazit, her seminer, onlarca fidan kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsaminda gelecek için nefes olmaya çalistiklarini dile getirdi.

Etkinlik Tarihi: 26 Haziran 2021 | Cumartesi

Etkinlik Saati: 20.00 – 21.30

Etkinlik Yeri: https://bit.ly/35GcULK

 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °