ISTIFALARDA GERI ADIM

ISTIFALARDA GERI ADIM

AK Parti Aliaga Ilçe Yönetim Kurulu üyelerinden Halis Tok, Selvi Gülcan Turan istifalarini geri çekti.

Geçtigimiz günlerde AK Parti Aliaga Ilçe teskilatinda 4 istifa gerçeklesti. Ilçe Yönetim Kurulu üyeleri; Halis Tok, Özlem Kelesoglu, Selvi Gülcan Turan ve Gürhan Çavgalar  istifa dilekçelerini parti ilçe yönetimine verdiler.

IKI ISIM ISTIFA DILEKÇESINI GERI ÇEKTI

Istifa dilekçesi veren Halis Tok ve Selvi Gülcan Turan istifalarini geri çektiler.

Istifalar ile ilgili konusan AK Parti Aliaga Ilçe Teskilati Baskani Hamdi Erdem,'' her siyasi partide olabilen iç meseleler bizim hiç de gönüllerimizde olmayan bir durum olmasina ragmen bazen bizler de bu durumlarla karsilasabiliyoruz. Ancak abimiz ve kardesimizin tekrar yönetimdeki yerlerine geri dönmeleri ile çok mutlu olduk. Kendilerine tesekkür ediyor ve davamizin yolunda birlikte daha çok yolumuz oldugunu belirtmek istiyorum.'' dedi.


Hamdi Erdem sözlerine,'' Özlem Kelesoglu Hanim kendisinin sikintisinin çocugu ve yogun isleri oldugunu, bu nedenle ayrildigini bildirmesi dolayisi ile kendisine hak vererek gönül birlikteligimizin devam edecegini söyledik. Gürhan Çavgalar ise zaten yine kendi sosyal durumu mazereti ile bir ay önce ayrilmisti onun ki yeni bir hadise olmadigindan dün basinda yer alan dört istifa haberlerinin bir ayagi zaten yanlis durumda idi.'' ifadelerini kullandi.


Amaçlarinin kendilerine verilen görevi layigiyla yerine getirmek oldugunu belirten Hamdi Erdem,'' Biz verilen görevi layigi ile yerine getirme ugrasimiza dört elle sarilarak devam ediyoruz. Ayrildilar ayriliyorlar haberleri ile iç dinamizmimize zarar verilmesini istemiyoruz. Bizler ahde vefayi bilen ancak bize zarar veren yolda olanlara  sizin yolunuz da açik olsun diyebilecek bir yapiyi temsil ediyoruz"  açiklamasinda bulundu.