IZMIR +1 FEST'TE SON HAFTA PROGRAMI

IZMIR +1 FEST

Eylül ayini Izmir için müzik ayina dönüstüren Izmir +1 Fest'in son haftasinda Bülent Ortaçgil ve Evdeki Saat sahnede olacak.

  

Eylül ayinin ilk haftasindan itibaren Izmir’i açikhavada müzik keyfiyle bulusturan Izmir +1 Fest Ceza, Göksel, Adamlar, Bulutsuzluk Özlemi, Kalben ve Gaye Su Akyol’un ardindan  24 Eylül Cuma aksami Bülent Ortaçgil’i  25 Eylül Cumartesi aksami ise Evdeki Saat’i agirlayacak.


50 yila yaklasan müzik hayatina "Benimle Oynar misin?", "Bu Su Hiç Durmaz", "Sensiz Olmaz", "Eylül Aksami"nin da aralarinda oldugu çok sayida eser sigdiran gitarist, besteci ve yorumcu Bülent Ortaçgil, folk, caz, rock ve pop müzigi harmanladigi kendine özgü tarziyla en sevilen sarkilarini 24 Eylül Cuma aksami Izmir +1 Fest Sahnesi’nde sevenleri ile birlikte söyleyecek. Ortaçgil’in ardindan özellikle “Çürüdüm” ve “Uzunlar” isimli çalismalariyla büyük begeni toplayan alternatif müzigin yeni nesil temsilcisi Evdeki Saat, 25 Eylül Cumartesi aksami  Izmir +1 Fest Sahnesi’nde sevilen sarkilarini Izmir’de müzige +1 diyenler ile birlikte seslendirerek Izmir +1 Fest’in kapanisini gerçeklestirecek.

 

Izmir +1 Fest / Line-up

  • 24.09.2021 Bülent Ortaçgil
  • 25.09.2021 Evdeki Saat

Alana girislerin, asi karti veya 48 saat önce alinmis negatif PCR testi sonucuyla gerçeklesecegi festivale katilim ücretsiz.. Kapi açilis saati 16.00, konser baslangiç saati ise 21.00.