Tarih: 30.07.2021 13:44

Izmir Bergama'da Kayropraktik Tedavi!

Facebook Twitter Linked-in

Son yillarda fazlaca revaçta olan kayropraktik tedavisi, manuel terapi, el ile yapilan tedavidir. Sürekli gelisen ve degisen tibbi uygulamalar ile birlikte ortaya çikan bu yöntem, saglik problemlerinin çözümünde oldukça etkili bir yöntem olarak tercih edilmektedir.

Kayropraktik Tedavi Nedir?

Günümüzde sik rastlanan kas ve iskelet sistemine dayali sorunlarda mevcuttaki tibbi tedavi yöntemlerinin yetersiz kaldigi durumlarda tercih edilen, manevralarla, el ile yapilan tedavi yöntemidir. Vücudun farkli bölgelerinde ortaya çikmis olan agrilarin giderilmesi ve çözümünde oldukça etkilidir. Kayropraktik tedavisi, fiziksel tedavi uygulamasi olan Manuel Terapi’den faydalanilarak gerçeklestirilir. Amaç, vücuttaki dokularin uygun olabilecek pozisyonlara getirilmesinin saglanmasi, vücudun cerrahi bir müdahale olmadan kendi kendine iyilesmesine olanak saglayan tedavi yöntemidir.

Kimlere Uygulanir?

Manuel terapi ve Kayropraktik tedavisi, özellikle sirt ve bel agrilarina yönelik sikayetleri olan kisiler tarafindan tercih edilse de, eklem agrilarina bagli rahatsizliklarda, boyun ve omuz bölgesindeki hassasiyet ve agrilarda, kol ve bacaklara yansiyabilecek problemlerde, omurgada tanimlanmis problemlerde, hareket bozukluklarinda, kas agrilarinda, fitik problemi yasayanlara uygulanabilmektedir.

Fizyoterapist Necdet Döner ile Tedavi Olun!

Izmir’de Manuel Terapi Kayropraktik Tedavisi için tercih edebileceginiz fizyoterapistlerden biri olarak öne çikan Fzt. Necdet Döner, bel ve boyun fitigi tedavisi, Fibromiyalji, bel boyun sirt agrilari tedavisi, eklem ve kas agrilari için kusursuz Manuel Terapi Kayropraktik tedavisi sunuyor. Eger siz de iyi bir fizyoterapist ariyorsaniz Fzt. Necdet Döner ile iletisim kurarak hemen tedavi olabilirsiniz.

Manuel Terapi ve Kayropraktik Tedavisi ile ilgili daha fazla bilgi için Fzt. Necdet Döner ile iletisime geçebilirsiniz.

Instagram: https://www.instagram.com/necdetdoner/

Telefon: 0543 223 54 38

Adres: Zafer Mahallesi 623 Sk. Gürkaya is hani Bergama/Izmir





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —